Αήττητη για πέντε σερί ματς κόντρα στην Ντόρτμουντ η Χοφενχάιμ

Τους πρώτους της βαθμούς αναζητά η Μάιντς

BetFootball 17/10/20 - 09:44

Με επτά αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα από το πρόγραμμα της οποίας ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ και Χόφενχαϊμ-Ντόρτμουντ. Αμφίρροπες μάχες διεξάγονται σε Αουγκσμπουργκ, Βερολίνο και Φράιμπουργκ, όπου δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους Λειψία, Στουτγάρδη και Βέρντερ αντίστοιχα. Στο Μπίλεφελντ ταξιδεύει η Μπαγερν, ενώ η Λεβερκούζεν φιλοξενείται από την Μάιντς. 

 

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΛΕΙΨΙΑ (16:30): Εκπληκτική εκκίνηση από την Άουγκσμπουργκ η οποία μέτρα δύο νίκες και μία ισοπαλία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Παραγωγική επιθετικά και αρκετά συμπαγής αμυντικά (δέχθηκε ένα γκολ), δείχνει ιδιαίτερα διαβασμένη στο ξεκίνημα και ποντάρει στην καλή ψυχολογία της, προκειμένου να συνεχίσει την αήττητη πορεία της. Αμφίβολοι ξανά οι Φινμπόγκασον, Μόραβεκ και Μπαζέ. Από πλευράς Λειψίας η νίκη 4-0 επί της Σάλκε την επανέφερε στα τρίποντα, συνεχίζοντας παράλληλα το αήττητο σερί της στην εκκίνηση. Βελτίωση αμυντικά ζήτησε ο Νάγκελσμαν ο οποίος είδε τον Πόουλσεν να τίθεται στην διάθεση του. Εκτός παραμένουν ξανά οι Σάμπιτσερ, Χάρτμαν, Κονατέ και Λάιμερ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2,5 (1,60).

 

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. (16:30): Χαμηλές πτήσεις στα τρία τελευταία για την Φράιμπουργκ η οποία παρότι ξεκίνησε δυναμικά (δύο νίκες) συνέχισε με μια ισοπαλία και μία ήττα στα δύο πρόσφατα

Σοβαρά κενά αμυντικά για την ομάδα του Στραιχ ο οποίος τόνισε πως η διακοπή έκανε καλό στην ομάδα του, αφού είχαν τον χρόνο να δουλέψουν στο να βελτιώσουν τις αδυναμίες τους. Σταθερά εκτός οι Τιλ, Φλεκεν και Κέιτελ, πιθανότητες επιστροφής συγκεντρώνει ο Χάμπερερ. Από πλευράς Βέρντερ οι δύο συνεχόμενες νίκες (3-1 Σάλκε & 1-0 Μπίλεφελντ) έφεραν χαμόγελα αισιοδοξίας στο στρατόπεδο του συλλόγου της Βρέμης και ο στόχος παραμένει στο να διατηρηθεί η ομάδα στις υψηλές πτήσεις. Σταθερά εκτός οι Ρασίκα, Τοπρακ και Σχόφελντερ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1&OVER 2,5 (2,90).

 

ΧΕΡΤΑ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (16:30): Ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση στο Μόναχο κόντρα στην Μπαγερν για την Χέρτα η οποία όμως δεν στέφθηκε με επιτυχία (ήττα 4-3). Το αμυντικό πρόβλημα παραμένει άλυτο για την ομάδα του Βερολίνου με τον Λαμπαντια να περιμένει πως στον σημερινό αγώνα θα παρουσιάσει βελτίωση στον συγκεκριμένο τομέα η ομάδα του. Αρκετά προβλήματα, καθώς στο απουσιολόγιο βρίσκονται οι Λέκι, Ασκασιμπαρ, Κλνάντερ, Ντιλρόσουν, Γκουεντούζι και Κλόμπερ. Στην πλευρά της Στουτγάρδης υπάρχει αισιοδοξία μετά τις εμφανίσεις κόντρα σε Μάιντς (4-1) και Λεβερκούζεν (1-1). Σημαντικό πρόβλημα το γεγονός πως δέχθηκε γκολ και στα τρία ματς που έδωσε μέχρι σήμερα, ενώ θετικό σημάδι πως σκόραρε επίσης σε όλα. Γεμάτο το απουσιολόγιο, καθώς εκτός βρίσκονται οι Μαυροπανος, Εγκλοφ, Μολα, Σοσα, Αβούτζα, Μάσιμο, Τσουρλίμοβ, Γκονζάλες, Τόμι, Φόρστερ και Αντον. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1&OVER 2,5 (3,80). 

 

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (16:30): Πρώτη ήττα στην σεζόν (2-1 Αϊντραχτ Φρανκφούρτης) για την Χόφενχαϊμ η οποία πλήρωσε το κακό ξεκίνημα της στον αγώνα απέναντι στους «αετούς», αλλά και το γεγονός πως επιθετικά δεν ήταν σε καλό «φεγγάρι». Στόχος να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, ωστόσο προβληματισμός επικρατεί καθώς τρεις ποδοσφαιριστές (Κράμαριτς, Καντεράμπεκ και Ανταμς) βρίσκονται σε καραντίνα, αφότου βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊο. Όπως γίνεται κατανοητό, θα απουσιάσουν από τον σημερινό αγώνα, εφόσον αυτός διεξαχθεί. Σταθερά εκτός οι Μπίσακσιτς και Σταφυλίδης οι οποίοι θα είναι έτοιμοι για τον δεύτερο γύρο. Δύσκολα ξανά οι Νορτβειντ, Μπέιερ, ενώ πιθανότητες συμμετοχής συγκεντρώνει ο Χίμπνερ, ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις, ενώ στην αποστολή βρίσκονται οι Σεσενιόν και Ρούντι που αποκτήθηκαν τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Από πλευράς Ντόρτμουντ, υπάρχουν χαμόγελα για την εμφάνιση και την νίκη 4-0 επί της Φράιμπουργκ. Στόχος να συνεχίσουν την αγωνιστική άνοδο τους, με το κενό των δύο εβδομάδων λόγω του Nations League, να δίνει την ευκαιρία στις «μέλισσες» να δουλέψουν βελτιώνοντας τις αδυναμίες που εμφάνισαν στα πρώτα τρία ματς. Σταθερά εκτός οι Ακαντζι, Σμέλτσερ, Ρας, Αζαρ, Σούλτς και Ζακαντού. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2,5 (1,50).

 

ΜΑΙΝΤΣ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (16:30): Τραγικές εμφανίσεις για την Μάιντς η οποία μέτρα τρεις ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές. Νέα αρχή το σύνθημα που επικρατεί στα αποδυτήρια των «κλόουν» οι οποίοι μεσοβδόμαδα εγκαινίασαν το πρώτο στάδιο της Μπουντεσλίγκα το οποίο παράγει αυτόνομα ηλεκτρική ενέργεια, εκμεταλλευόμενο την θερμότητα του ήλιου. Αγωνιστικά Γι, Φερνάντες και Μπελ, παραμένουν εκτός. Από μεριάς Λεβερκούζεν αναζητείται η πρώτη νίκη στην σεζόν, καθώς μπορεί να παραμένει αήττητη στα τρία πρώτα (τρεις ισοπαλίες), δεν έχει ακόμα όμως πάρει το πρώτο της τρίποντο. Μειώνονται τα προβλήματα για τον Μπος, καθώς εκτός πλέον βρίσκονται μόνον οι Αριας, Παουλίνιο και Βιρτς, ενώ ο Σικ αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά σήμερα. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (1,65).

 

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ-ΜΠΑΓΕΡΝ (19:30): Αρκετά καλή σε ακόμα ένα ματς, ωστόσο ηττήθηκε (1-0) στην Βρέμη, πληρώνοντας την μοναδική στιγμή αδράνειας της η Μπίλεφελντ. Δύσκολη αποστολή σήμερα, καθώς ο αγώνας απέναντι στην Μπαγερν θα διεξαχθεί δίχως κοινό, ενώ υπάρχει και τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Εκτός πάλι οι Σουκου, Μειερ, Ντε Μεδινα και Βογκλσαμερ. Στον αντίποδα η Μπαγερν με τον Λεβαντόφσκι να σημειώνει τέσσερα γκο, επικράτησε δύσκολα με 4-3 της Χέρτα. Πολλά τα προβλήματα αμυντικά για τους Βαυαρούς οι οποίοι προχώρησαν στις προσθήκες των Ντάγκλας Κόστα, Σαρ και Ρόκα πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου. Έτοιμοι οι δύο, εκτός ο Σαρ αλλά και οι τραυματίες Νιανζου, Σανέ και Ρίτσαρντς. Μεσοβδόμαδα με πολλές αλλαγές στην σύνθεση της, επικράτησε εύκολα με 3-0 της Ντουρέν στο Κύπελλο, δείχνοντας πως διαθέτει πλούσιο υλικό και στην δεύτερη ομάδα, το οποίο μπορεί να δώσει λύσεις στην πρώτη, όταν χρειαστεί αυτο. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 & OVER 2,5 (1,85).

 

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (21:30): Επικράτησε εύκολα με 3-1 στο γειτονικό ντέρμπι απέναντι στην Κολωνία στην καλύτερη εφετινή της εμφάνιση η Γκλάντμπαχ. Πρώτη νίκη για τα «πουλάρια», τα οποία ωστόσο δέχθηκαν για 3ο σερί ματς γκολ, αποδεικνύοντας πως αμυντικά, υπάρχει πρόβλημα. Εκτός ξανά οι Πόουλσεν, Βιγιαλμπα, Μπέιερ, Ρέιτζ και Μπένες. Ελάχιστες πιθανότητες συμμετοχής συγκεντρώνει ο Λαζάρο. Από την άλλη πλευρά η Βόλφσμπουργκ έμεινε για για 4ο σερί ματς πρωταθλήματος μακριά από τις νίκες και 3ο εφέτος, κόντρα στην Άουγκσμπουργκ (0-0). Σοβαρό πρόβλημα επιθετικά, καθώς σημείωσε μόλις ένα γκολ, ενώ στερείται σήμερα των υπηρεσιών του αρχισκορερ, Βέρχοστ. Δύσκολα ξανά οι Οταβιο, Μπρουμ και Μπαμπού, ενώ εκτός σταθερά βρίσκονται οι Βίκτορ, Πόνγκρασιτς, Στεφεν και Γουίλιαν. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (1,86).

 

Παρασκήνια

Θέματα