Αγνοεί την νίκη στην Φρανκφούρτη η Λειψία

Δέκα απουσίες λόγω κορωνοϊού στην Χοφενχάιμ

BetFootball 21/11/20 - 09:40

Με επτά αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα η 8η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Από αυτές, το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται στο Αϊντραχτ Φρανκφούρτης-Λειψία, με τους «ταύρους» να θέλουν να φύγουν με το πρώτο τους τρίποντο από την φωλιά των «αετών», καθώς δεν έχουν κερδίσει ποτέ πριν στις πέντε επισκέψεις τους. Αμφίρροπες μάχες διεξάγονται στο Σινσχαιμ όπου η ταλαιπωρημένη από τον κορωνοϊο Χόφενχαϊμ φιλοξενεί στο γειτονικό ντέρμπι την Στουτγάρδη, ενώ η Γκλάντμπαχ υποδέχεται την Αουγκσμπουργκ. Στο Μπίλεφελντ δοκιμάζει τις δυνάμεις της η ανεβασμένη αγωνιστικά και ψυχολογικά μετά την νίκη 4-3 επί των «πουλαριών» η Λεβερκούζεν. Εύκολο απόγευμα αναμένεται να έχει η Μπαγερν κόντρα στην Βέρντερ, ενώ η Σάλκε ποντάρει στην παράδοση προκειμένου να πετύχει την πρώτη της νίκη για φέτος, υποδεχόμενη την Βόλφσμπουργκ. Δύσκολη αποστολή στο Βερολίνο απέναντι στην Χέρτα έχει η Ντόρτμουντ. 

 

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΒΕΡΝΤΕΡ (16:30):  Προβλημάτισε και στο ντέρμπι κορυφής κόντρα στην Ντόρτμουντ με την αμυντική λειτουργία της, ωστόσο ακόμα και έτσι η Μπαγερν πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης (3-2). Έβγαλε χαρακτήρα πρωταθλητή η ομάδα της Βαυαρίας, καθώς βρέθηκε πίσω στο σκορ ανατρέποντας το. Αυτή ήταν η 10η σερί νίκη της Μπάγερν σε όλες τις διοργανώσεις. Σταθερά εκτός οι Νιανζου, Τολισο, Σιεμπ και Ντέιβις, ελάχιστες πιθανότητες επιστροφής συγκεντρώνει ο Κιμιχ. Στον αντίποδα η Βέρντερ τρέχει αήττητο σερί έξι αγωνιστικών μετρώντας ωστόσο μόλις δύο νίκες σε αυτά τα ματς. Εκμεταλλευόμενη την διακοπή για το Nations League, έδωσε φιλική αναμέτρηση κόντρα στην Σαιντ Πάουλι από την οποία ηττήθηκε με 4-2 προβληματίζοντας με την αμυντική λειτουργία της σε ακόμα ένα ματς. Σταθερά εκτός οι Βελίκοβιτς, Σχόφελντερ και Αουγκούστινσον, δύσκολα ξανά ο Φίλγκρουγκ. 39-11-7 η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο την Μπάγερν. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2,5 (1,55).

 

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ (16:30): Υπέστη δεύτερη ήττα στην σεζόν, προβληματίζοντας με την αμυντική εικόνα της. Ανασυγκρότηση το σύνθημα στα αποδυτήρια της Γκλάντμπαχ, καθώς η ήττα 4-3 από την Λεβερκούζεν, δεν ήταν μόνο αγωνιστική, αλλά και πληγή στον εγωισμό των «πουλαριών». Αήττητη στα έξι τελευταία εντός έδρας της στο πρωτάθλημα η Γκλάντμπαχ. Στο απουσιολόγιο οι Πλεα και Χόφμαν, ενώ σταθερά εκτός βρίσκονται οι Βιγιαλμπα, Πόουλσεν και Ζακαρία. Από πλευράς Αουγκσμπουργκ τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά στις τελευταίες αγωνιστικές και η διακοπή αποτέλεσε ευχάριστο διάλειμμα προκειμένου να βελτιώσει τις αδυναμίες της. Μόλις μία νίκη στα πέντε τελευταία του πρωταθλήματος. Εκτός οι Μόραβεκ, Μπαζέ, Γένσεν και Φραμπέργκερ. 7-2-2 η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο την Γκλάντμπαχ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Χ (3,80). 

 

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (16:30): Πάλεψε με όλες τις δυνάμεις της, ωστόσο πλήρωσε τα αμυντικά λάθη και τις απουσίες της, γνωρίζοντας την ήττα 2-1 από την Βόλφσμπουργκ. Αυτή ήταν η 4η στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές για την Χόφενχαϊμ. Σε ελεύθερη πτώση οι «χωριάτες» οι οποίοι κατεβαίνουν στην σημερινή αναμέτρηση με δέκα παίκτες εκτός λόγω κορωνοϊού. Σκοφ, Φογκτ, Ρούντι, Ανταμιάν, Μπελφοντίλ, Νταμπούρ, Πος και Γκέιγκερ βρίσκονται εκτός, ενώ σταθερά στο απουσιολόγιο παραμένουν οι Μπίσακσιτς, Σταφυλιδης και Χίμπνερ. Από την άλλη η Στουτγάρδη παρουσιάζει εξαιρετικό πρόσωπο το τελευταίο διάστημα τρέχοντας αήττητο σερί έξι αγωνιστικών. Στα αρνητικά, πως δέχθηκε γκολ στα 4 από τα πέντε πιο πρόσφατα εξ’ αυτών. Εκτός αποστολής ξανά οι Μαυροπάνος, Αβούτζα, Τομι και Μολα. 4-3-4 η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο την Χόφενχαϊμ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2,5 (1,65).

 

ΣΑΛΚΕ-ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ (16:30): Δείγματα ζωής από την Σάλκε η οποία έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Μάιντς (2-2) την προηγούμενη αγωνιστική. Αήττητη για δύο σερί αγωνιστικές η ομάδα των «βασιλικών μπλε» η οποία αγνοεί ωστόσο την νίκη στα πρώτα επτά ματς. Εκτός σταθερά ο Σερντάρ ο οποίος και αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα της Σάλκε. Στην μεριά της Βόλφσμπουργκ τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά, καθώς οι «λύκοι» παραμένουν αήττητοι στις πρώτες επτά αγωνιστικές. Νίκη με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική επί της Χόφενχαϊμ, ενώ εκμεταλλευόμενη την διακοπή για το Nations League, έδωσε φιλικό κόντρα στο Ανόβερο, όπου έμεινε στο 0-0. Αγωνιστικά, παραμένουν αρκετά τα προβλήματα, με τους Πόνγκρασιτς, Γκίντσεκ, Οταβιο, Μπρουμ και Γκιλαβογκι να παραμένουν εκτός. 16-6-4 η παράδοση με γηπεδούχο την Σαλκε. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (2,75).

 

ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ (16:30):    Συντριβή με 5-0 στο Βερολίνο από την Ουνιόν, με την Μπίλεφελντ να παραμένει για πέμπτο σερί ματς πρωταθλήματος μακριά από τα τρίποντα. Μόλις δύο γκολ έχουν σκοράρει οι «μπλε» της Φεστφαλιας σε αυτό το διάστημα, με την νίκη να κρίνεται αναγκαία στα επόμενα δύο ματς. Σταθερά εκτός ο Μίλερ, επέστρεψε ο Βογκλσαμερ και Κλος οι οποίοι αποτελούν το ηγετικό δίδυμο της Μπίλεφελντ. Από πλευράς Λεβερκούζεν η νίκη 4-3 επί της Γκλάντμπαχ επιβεβαίωσε περίτρανα την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρέθηκε μέχρι την διακοπή η ομάδα των «ασπιρίνων». Νικηφόρο σερί τριών αγώνων το οποίο θέλει να αυξήσει σήμερα η Λεβερκούζεν, χωρίς ωστόσο να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Αράνγκιζ, Αρίας, Σικ και Παουλίνιο. 6-4-6 η παράδοση ανάμεσα στις δύο πλευρές με γηπεδούχο την Μπίλεφελντ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 (1,65).

 

ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.-ΛΕΙΨΙΑ (19:30): Μακριά από το καλό της εαυτό, έμεινε στο 2-2 κόντρα στην Στουτγάρδη, όπου αν δεν ήταν τόσο τυχερή, θα έπρεπε να είχε ηττηθεί με δύο γκολ διαφορά. Τέσσερις σερί αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα παραμένει η Αϊντραχτ η οποία είδε τον Σέρβο Κοστιτς να επιστρέφει στις προπονήσεις, με την συμμετοχή του ωστόσο σήμερα να κρίνεται αμφίβολη λόγω της φυσικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο ποδοσφαιριστής. Σταθερά εκτός οι Γιουνές, Ρόντε, Ατσε και Βίλεμς. Για την Λειψία τα πράγματα κύλησαν εξαιρετικά την τελευταία εβδομάδα πριν την διακοπή για το Nations League, καθώς οι «ταύροι» σημείωσαν δύο νίκες κόντρα σε Παρί Σεν Ζερμέν (2-1) για το Τσαμπιονς Λιγκ και Φράιμπουργκ (3-0) για το πρωτάθλημα. Σημαντικές απουσίες σήμερα, καθώς εκτός λόγω κορωνοϊού μένει ο Χουάγκ Τσε Χαν, ενώ μακροχρόνια τραυματίες είναι οι Κλόστερμαν, Χάλστενμπερφκ, Ουπαμεκάνο και Χάρτμαν,οπως και ο Μουκιελε. 3-2-0 η παράδοση με γηπεδούχο την Αϊντραχτ ανάμεσα στις δύο ομάδες. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (2,86).

 

ΧΕΡΤΑ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (21:30): Επιστροφή στις νίκες με την Χέρτα να περνά με 3-0 από το Αουγκσμπουργκ την προηγούμενη αγωνιστική. Για δεύτερο σερί ματς αήττητη, καθώς είχε προηγηθεί το 1-1 απέναντι στην Βόλφσμπουργκ. Εκτός σταθερά οι Τορουναρίγκα και Ασκασιμπαρ, ενώ νέο πρόβλημα αποτελεί η απουσία του Τουσάρτ. Από πλευράς Ντόρτμουντ η ήττα 3-2 από την Μπάγερν «έκοψε» τα πόδια των Βεστφαλων, καθώς υπήρχε ενθουσιασμός πως θα μπορέσουν να μπουν σφήνα φέτος στην κυριαρχία των Βαυαρών. Η διακοπή αποτέλεσε ευκαιρία για τις «μέλισσες» προκειμένου να δουλέψουν τις αδυναμίες τους, ενώ ρυθμούς ανέβασε ο Αζαρ ο οποίος τέθηκε στην διάθεση της ομάδας. Σταθερά εκτός ο Σμέλτσερ, ενώ έτοιμος είναι και ο Ζακαντού. 14-9-11 η παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες με γηπεδούχο την Χέρτα. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2,5 (1,75).

 

Παρασκήνια

Θέματα