Γκολ ο μαθητής Λάμπαρντ, γκολ και ο δάσκαλος Μουρίνιο

Κυνηγάμε τη σούπερ έκπληξη από τους "Άγιους", παιχνίδι με τα γκολ και στο Άρσεναλ - Γουλβς

BetFootball 29/11/20 - 09:21

Το μεγάλο ντέρμπι της Τσέλσι με την Τότεναμ ξεχωρίζει από το μενού των τριών σημερινών παιχνιδιών στην Πρέμιερ Λιγκ. Στη σκιά του ντέρμπι όμως, διεξάγονται και δύο ακόμα αγώνες που παρουσιάζουν τεράστιο ενδιαφέρον. Ας δούμε τα παιχνίδια…

Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (16:00)

Στην πρώτη σέντρα της ημέρας, η Σαουθάμπτον περιμένει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι “Άγιοι” είναι σε εξαιρετική κατάσταση και τρέχουν ένα αήττητο σερί επτά αγώνων. Σε αυτό το διάστημα μάλιστα, πέτυχαν πέντε νίκες… Η Γιουνάιτεντ από την άλλη πλευρά, προσπαθεί να βρει τη σταθερότητα που της λείπει από το ξεκίνημα. Με αρκετό ρίσκο θα επιλέξουμε τον άσο που πληρώνει πολύ καλά για τις πιθανότητες που έχει.

ΕΚΙΜΗΣΗ 1 3.70

Τσέλσι – Τότεναμ (18:30)

Στο μεγάλο ντέρμπι της ημέρας και της αγωνιστικής, η Τσέλσι περιμένει την Τότεναμ και ο μαθητής Λάμπαρντ τον δάσκαλο Μουρίνιο. Η Τότεναμ μοιάζει όλο και περισσότερο ομάδα Μουρίνιο όσον αφορά στη συνοχή, στο πάθος, αλλά και στην αποτελεσματικότητα. Η Τσέλσι από την άλλη πλευρά, βρήκε ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα. Το ντέρμπι μπορεί να πάει… παντού, ανάλογα και με τη μέρα που θα βρεθούν οι αρκετοί παίκτες – κλειδιά που θα είναι στο γήπεδο. Θα επιλέξουμε το ΓΚΟΛ και από τις δύο ομάδες που δείχνει να είναι το πιο ασφαλές σημείο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΚΟΛ 1.61

Άρσεναλ – Γουλβς (21:15)

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, οι “κανονιέρηδες” που έχουν χάσει τα… κανόνια τους, υποδέχονται τους “λύκους” της Γουλβς. Με τον Ομπαμεγιάνγκ να έχει χάσει την ορμή του καλοκαιριού όταν κουβαλούσε μόνος του την Άρσεναλ, οι γηπεδούχοι του Αρτέτα θα δυσκολευτούν κόντρα στην πολύ καλά οργανωμένη Γουλβς. Θα επιλέξουμε και εδώ το παιχνίδι με τα ΓΚΟΛ και συγκεκριμένα τα 2-3 ΓΚΟΛ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2-3 ΓΚΟΛ 1.95

Παρασκήνια

Θέματα