Διπλά για Τότεναμ και Λίβερπουλ, άσο για Σαουθάμπτον και Λέστερ

Πληρώνει πολύ καλά η νέα γκέλα της Άρσεναλ!

BetFootball 13/12/20 - 09:39

Με πέντε παιχνίδια που μας δίνουν αρκετές επιλογές συνεχίζεται σήμερα η 12η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Σαουθάμπτον – Σέφιλντ Γιουν. (14:00)

Η πρώτη σέντρα γίνεται στο “Σεντ Μέρις”, όπου η φορμαρισμένη Σαουθάμπτον υποδέχεται την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Οι “λεπίδες” είναι καθηλωμένες στον πάτο της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό και δύσκολα θα ξεκινήσουν την αντεπίθεση κόντρα στους “Άγιους” που είναι το μεγάλο φαβορί για τον άσο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 1.70

Κρίσταλ Πάλας – Τότεναμ (16:15)

Η Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο έχει φόρα και φόρμα. Οι “πετεινοί” πηγαίνουν στο “Σέλχαρστ Παρκ” της Κρίσταλ Πάλας με μόνο ένα στόχο. Το τρίποντο που θα τους διατηρήσει στην κορυφή. Με τους Σον και Κέιν σε εκπληκτική κατάσταση, όπως όμως και όλη η ομάδα του Μουρίνιο, το διπλό είναι σχεδόν… αδιαπραγμάτευτο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2 1.80

Φούλαμ – Λίβερπουλ (18:30)

Ένα ακόμα… αδιαπραγμάτευτο διπλό έρχεται από την επίσκεψη της Λίβερπουλ στην Φούλαμ. Η νέα απώλεια του Ζότα είναι μεγάλη, αλλά ο Σαλάχ με τον Μανέ θα βρουν τις λύσεις. Ίσως και ο Φιρμίνο…

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2 1.33

Άρσεναλ – Μπέρνλι (21:15)

Αν επιλέξουμε ένα παιχνίδι για την… καθιερωμένη έκπληξη, θα είναι αυτό της Άρσεναλ με την Μπέρνλι. Οι “κανονιέρηδες” του Αρτέτα βρίσκονται σε νέο κύκλο αγωνιστικής (και περισσότερο ψυχολογικής) κρίσης και η Μπέρνλι την οποία υποδέχονται δεν είναι από τις ομάδες που… προσφέρονται για ξεσπάσματα. Μπορεί φέτος να έχει χάσει σημαντική από την ορμή της, αλλά παραμένει δυνατή και λυγίζει δύσκολα. Θα επιλέξουμε με αρκετό ρίσκο το “Χ” που πληρώνει πολύ καλά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ 4.33

Λέστερ – Μπράιτον (21:15)

Η Λέστερ με την Μπράιτον υπόσχονται ένα καλό παιχνίδι. Οι “αλεπούδες” έχουν κάνει αρκετές γκέλες φέτος, αλλά παραμένουν μία από τις πιο καλές ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Οι “γλάροι” από την πλευρά τους, είναι στους 10 βαθμούς, αλλά μάλλον η βαθμολογική τους κατάσταση αδικεί την αγωνιστική. Στη.. φωλιά των αλεπούδων όμως, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Θα επιλέξουμε τον άσο που επίσης πληρώνει καλά, ακριβώς λόγω της ικανότητας της Μπράιτον.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 2.00

Παρασκήνια

Θέματα