Δυάδα ρίσκου με απόδοση 7,59

Νικολαΐδης 20/03/23 - 00:34

Ισχυρή δυάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από ένα διπλό και ένα “Χ”, συνολικής απόδοσης 7,59 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Την Εϊμπάρ φιλοξενεί η Μιράντες στο ματς με το οποίο κλείνει η αυλαία της 32ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Αιφνιδίασε την Σπόρτινγκ Χιχόν πετυχαίνοντας δύο γκολ στα πρώτα 25 λεπτά της μεταξύ τους αναμέτρησης με αποτέλεσμα να πάρει σπουδαία εκτός έδρας νίκη (4-3). Επιβεβαίωση της ανοδικής πορείας που πραγματοποιεί η Μιράντες η οποία τρέχει αήττητο σερί τριών αγωνιστικών, έχοντας πάρει απόσταση ασφαλείας δέκα βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Από την άλλη πλευρά η Εϊμπάρ επικράτησε δύσκολα με 1-0 της Μπούργκος και έφτασε τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της στο συγκεκριμένο διάστημα. Δεύτερη στον βαθμολογικό πίνακα (προσπέρασε το Σάββατο η Γρανάδα μετά την νίκη 2-1 στο Αλμπαθέτε), με τους Βάσκους να αναζητούν το 5ο σερί τρίποντο, ώστε να επιστρέψουν στην κορυφή. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

Την Ντινάμο Δρέσδης υποδέχεται η Ινγκολσταντ στο ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία της 28ης αγωνιστικής της 3ης κατηγορίας στην Γερμανία. Έμεινε νωρίς πίσω στο σκορ με 2-0 στο Μάνχαϊμ, γνωρίζοντας τελικώς την ήττα (3-2) με αποτέλεσμα η Ίνγκολσταντ να συμπληρώσει τρεις σερί αγωνιστικές, δίχως βαθμό. Ομάδα με πολλά αμυντικά κενά, στερείται των υπηρεσιών του Φράνκε στον σημερινό αγώνα, μετά την αποβολή με απευθείας κόκκινη στις καθυστερήσεις του αγώνα απέναντι στην Μάνχαϊμ. Από την μεριά της η Ντιναμό Δρέσδης επικράτησε με 2-0 της Ντούισμπουργκ και αύξησε το αήττητο σερί της σε δώδεκα αγώνες αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις. Πάντα μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης ανόδου μέσο της τρίτης θέσης που οδηγεί στα πλεϊ-οφ, από την οποία υπολείπεται τρεις πόντους. Σαφώς σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την γηπεδούχο, ωστόσο η Ίνγκολνσταντ εντός σκοράρει εύκολα ή δύσκολα με αποτέλεσμα το “Χ” να αποτελεί κατά την ταπεινή μου άποψη, την πρώτη σκέψη στον συγκεκριμένο αγώνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΙΡΑΝΤΕΣ-ΕΪΜΠΑΡ 2 2,30

ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡ. Χ 3,30

Παρασκήνια

Θέματα