Δύο άσοι και ένα διπλό από ημίχρονο

Νικολαΐδης 11/03/23 - 01:58

Τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από δύο άσους και ένα διπλό από το ημίχρονο, συνολικής απόδοσης 5,61 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Την Λίβερπουλ υποδέχεται η Μπόρνμουθ για την 27η αγωνιστική της Πρεμιερ Λιγκ. Προηγήθηκε με 2-0 στο Λονδίνο της Άρσεναλ, ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει κάτι απέναντι στην πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, γνωρίζοντας την ήττα (3-2) με γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Δεύτερη σερί ήττα για την Μπόρνμουθ η οποία κόλλησε ξανά στην τελευταία θέση της κατάταξης, πληρώνοντας τις αμυντικές αδυναμίες που παρουσίασε. Από την μεριά της η Λίβερπουλ στην καλύτερη φετινή της εμφάνιση, συνέτριψε με το εντυπωσιακό 7-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι μίσους. Είχε προηγηθεί η νίκη 2-0 απέναντι στην Γουλβς με την Λίβερπουλ να “χτίζει” νικηφόρο σερί δύο αγωνιστικών και να διατηρεί ανέπαφη την εστία της για τρεις σερί (0-0 Κρίσταλ Πάλας). Με ψυχολογία στα ύψη η Λίβερπουλ, θα ρισκάρω στο διπλό από το ημίχρονο.

Την Μάλαγα φιλοξενεί η Λας Πάλμας στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Σεγούντα Ντιβιζιόν. Δυσκολεύτηκε στην Ανδόρα, κόντρα στην οποία έμεινε στο 0-0 η Λας Πάλμας, αυξάνοντας το αήττητο σερί της σε δέκα αγωνιστικές, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα έξι πρόσφατα. Από την μεριά της η Μάλαγα μετά την ήττα (1-0) από την Γρανάδα, ηττήθηκε με το ίδιο σκορ και από την Σανταντέρ. Δέκα πόντους πίσω από τις θέσεις της παραμονής, με το έργο της να γίνεται ιδιαίτερα δύσκολο καθώς ακολουθούν αναμετρήσεις με Λεβάντε, Λεγκανιές και Ανδόρα, κατά σειρά. Πρωτοπόρος η Λας Πάλμας, θα στηρίξω τον άσο.

Την Μπούργκος φιλοξενεί η Εϊμπάρ στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ακόμα μια σπουδαία εμφάνιση στην Τενερίφη, την οποία και κέρδισε με 1-0 η Εϊμπάρ φτάνοντας στα τρία σερί τρίποντα, χωρίς μάλιστα να παραβιαστεί η εστία της. Σταθερά στην δεύτερη θέση έναν πόντο λιγότερο από την Λας Πάλμας, δύο πάνω από την 3η Λεβάντε. Από την μεριά της η Μπούργκος ηττήθηκε με 3-1 από την Γρανάδα και έμεινε για 3ο σερί ματς μακριά από τα τρίποντα. Στους πέντε πλέον η διαφορά από τις θέσεις των πλεϊ-οφ, ενώ ακολουθεί και δύσκολη αναμέτρηση με την Σπόρτινγκ Χιχόν. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2/2 ΗΜ.-ΤΕΛ. 2,20

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ-ΜΑΛΑΓΑ 1 1,50

ΕΪΜΠΑΡ-ΜΠΟΥΡΓΚΟΣ 1 1,70

Παρασκήνια

Θέματα