Δύο επιλογές ρίσκου με απόδοση 3,69

Νικολαΐδης 13/03/23 - 01:40

5,30 με 3/4 χάρισε η στήλη της Κυριακής μετά την επιβεβαίωση του διπλού (1,85) της Φιορεντίνα, του διπλού (1,55) της Κοπεγχάγης, του διπλού από το ημίχρονο (1,85) της Μπενφίκα ενώ χάθηκε μόνον ο άσος της Γρανάδα. Δυάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από έναν άσο από ημίχρονο και ένα διπλό, συνολικής απόδοσης 3,69 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Την Ατλέτικο Μαδρίτης υποδέχεται η Χιρόνα στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τέλος στο νικηφόρο σερί δύο αγωνιστικών της Χιρόνα έβαλε η Χετάφε μετά την νίκη (3-2) την προηγούμενη αγωνιστική. Για ακόμα έναν αγώνα η γηπεδούχος της σημερινής αναμέτρησης, παρουσίασε επιθετικές αρετές, αλλά και αμυντικά κενά τα οποία και την πλήγωσαν. Στον αντίποδα η Ατλέτικο Μαδρίτης μετά την ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Ρεαλ, ξέσπασε με το επιβλητικό 6-1 απέναντι στην Σεβίλλη, αυξάνοντας το αήττητο σερί της σε έξι αγώνες. Στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχοντας χτίσει ψυχολογία, θεωρώ πως δύσκολα θα αφήσει σήμερα βαθμούς.

Την Σαλερνιτάνα φιλοξενεί η Μίλαν στο ματς με το οποίο πέφτει η αυλαία της 26ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο. Έχοντας την Ιταλική της ταυτότητα η Μίλαν κατάφερε να περιορίσει την Τότεναμ στον μεταξύ τους επαναληπτικό της φάσης των “16” του Τσαμπιονς Λιγκ. “Λευκή” ισοπαλία η οποία σε συνδυασμό με την νίκη (1-0) στον πρώτο αγώνα, έδωσε το εισιτήριο της πρόκρισης στους “ροσονέρι” οι οποίοι πλέον στοχεύουν στο να βρεθούν στην κορυφαία τετράδα του Καμπιονάτο, ώστε να πάρουν το εισιτήριο της συμμετοχής στο Τσαμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Η ήττα (2-1) από την Φιορεντίνα την προηγούμενη αγωνιστική, έδωσε το δικαίωμα στην Λάτσιο να προσπεράσει την Μίλαν η οποία συγκατοικεί με την Ρόμα στην 4η θέση. Από την μεριά της η Σαλερνιτάνα μετά το 3-0 επί της Μόντσα, έμεινε στο 0-0 κόντρα στην Σαμπντόρια και ξέφυγε με επτά στην μάχη της παραμονής. Με το ηθικό στα ύψη η Μίλαν, θα ρισκάρω στον άσο από το ημίχρονο.

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΧΙΡΟΝΑ-ΑΤΛ. ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2 2,05

ΜΙΛΑΝ-ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ 1/1 ΗΜ.-ΤΕΛ. 1,80

Παρασκήνια

Θέματα