Επιλογές ρίσκου που πληρώνουν

Νικολαΐδης 24/07/21 - 02:13

Τετράδα ρίσκου η οποία αποτελείται από τρεις άσους και ένα διπλό συνολικής απόδοσης 9,37 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Τη Νιμ φιλοξενεί στη πρώτη αγωνιστική της δεύτερης αγωνιστικής στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας η Μπαστια. Άνοδος για τη Μπαστια η οποία στοχεύει στη παραμονή και από εκεί και έπειτα στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στη κατηγορία. Από την άλλη η Νιμ υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία και στοχεύει στην άμεση επιστροφή της στο Σαμπιονά. Δύσκολη αποστολή στο ξεκίνημα, ωστόσο, θεωρώ πως ποιοτικά η Νιμ βρίσκεται ένα σκαλοπάτι πάνω και θα ρισκάρω στο διπλό.

Την Χαρτμπεργκ φιλοξενεί στη πρεμιέρα της κορυφαίας κατηγορίας στην Αυστρία η Ραπίντ Βιέννης. Εντυπωσιακή πορεία τη σεζόν που προηγήθηκε, όπου η Ραπίντ Βιέννης τερμάτισε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Στόχος φέτος, να κοντράρει ακόμα περισσότερο τη Σαλτσμπουργκ η οποία έχει εδραιωθεί στην κορυφή. Από την άλλη η Χαρτμπεργκ προέρχεται από μια αρκετά καλή σεζόν, όπου τερμάτισε στη πρώτη θέση της Ρεγκιουλαρ σεζόν. Υψηλές βλέψεις για φέτος, όπου στοχεύει σε ακόμα καλύτερη πορεία. Δύσκολη έξοδος η σημερινή, με την Ραπίντ να βρίσκεται πιο μπροστά σε φυσική κατάσταση λόγω και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων. Ο άσος, είναι η επιλογή.

Παλμέιρας και Φλουμινένσε κοντράρονται σε ενα από τα πιο ενδιαφέροντα ζευγάρια της 13ης αγωνιστικής του Μπραζιλειραο. Εξαιρετική εικόνα από τη Παλμέιρας η οποία προκρίθηκε στους «8» του Κόπα Λιμπερταδόρες όπου θα αντιμετωπίσει τη Σάο Πάολο στο μεγάλο ντέρμπι μίσους. Όσον αφορά στο πρωτάθλημα η παρουσία των «πράσινων» στη κορυφή είναι σταθερή τις τελευταίες αγωνιστικές κάτι που η Παλμέιρας θέλει να συνεχίσει και μετά τη σημερινή αναμέτρηση. Από την άλλη η Φλουμινένσε είδε τη Γκρέμιο να βάζει τέλος στο αήττητο σερί τριών αγωνιστικών μετά την ήττα 1-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Σαφώς πιο ποιοτικό το σύνολο της Παλμέιρας η οποία δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την αντίπαλο της. Ο άσος είναι η επιλογή μου.

Τη Μπρούσκε φιλοξενεί στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της δεύτερης κατηγορίας στη Β Βραζιλίας η Ναουτικο. Πρωτοπόρος της κατάταξης η γηπεδούχος ομάδα, καθώς η Ναουτικο μέτρα οκτώ νίκες και πέντε ισοπαλίες στις 13 πρώτες αγωνιστικές, δείχνοντας πως είναι τουλάχιστον στην εκκίνηση, προσηλωμένη στο στόχο της ανόδου. Στον αντίποδα η Μπρούσκε ανέβασε στροφές τρέχοντας δύο σερί νίκες, χάρη στις οποίες σκαρφάλωσε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ανώτερη ποιοτικά η Ναουτικο, θα πάω με τον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΜΠΑΣΤΙΑ-ΝΙΜ 2 2,44
ΡΑΠΙΝΤ Β.-ΧΑΡΤΜΠΕΡΓΚ 1 1,45
ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ-ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ 1 1,71
ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΜΠΡΟΥΣΚΕ 1 1,55

Παρασκήνια

Θέματα