Ζαριά στους άσους

Νικολαΐδης 25/07/21 - 04:15

Τετράδα ρίσκου η οποία αποτελείται από ισάριθμους άσους συνολικής απόδοσης 6,34 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Την Μπαΐα φιλοξενεί στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του Μπραζιλειραο η Ατλέτικο Μινέιρο. Σε εντυπωσιακή κατάσταση η «γκαλο» η οποία τρέχει αήττητο σερί επτά αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, κατάφερε να βρεθεί στο – 3 από τη πρωτοπόρο, Παλμέιρας. Στον αντίποδα η Μπαΐα μετά την ήττα 1-0 από τη Σάο Πάολο, ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 από τη Φλαμένγκο, παρουσιάζοντας σημάδια κόπωσης. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

Τη Σάο Πάολο υποδέχεται σε ένα από τα σημαντικότερα ματς της 13ης αγωνιστικής του Μπραζιλειραο η Φλαμένγκο. Σε εξαιρετική κατάσταση η «φλα» η οποία μετά το 5-0 επί της Μπαΐα στο πρωτάθλημα, συνέτριψε με 4-1 τη Ντιφένσα Χουστίθια στο Κόπα Λιμπερταδόρες, πανηγυρίζοντας τη πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης. Στον αντίποδα η Σάο Πάολο άφησε πίσω το κακό της διάστημα με την ισοπαλία (1-1 Ρασινγκ) και την ήττα (1-0 Φορταλεζα), επικρατώντας με 3-1 της «Ακαδημίας» στην Αργεντινή, πανηγυρίζοντας έτσι τη πρόκριση στις οκτώ κορυφαίες ομάδες, του Κόπα Λιμπερταδόρες. Δύσκολη έξοδος η σημερινή, καθώς τίθεται αντιμέτωπη κόντρα σε μια «τρομερά» φορμαρισμένη αντίπαλο. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

Την Ουφα υποδέχεται στη πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος Ρωσίας η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Έχοντας βρεθεί έκτος το ευρωπαϊκών διοργανώσεων τερματίζοντας στην 6η θέση της κατάταξης πέρυσι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στοχεύει φέτος σε επανεκκίνηση έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της, τη διεκδίκηση του τίτλου. Σημαντική προσθήκη η απόκτηση του Μποχίνεν από τη Σταμπαεκ, με το Νορβηγό μέσο να θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ονόματα στη χώρα του. Από την άλλη η Ουφα έχοντας σώσει τη παρτίδα κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή πέρυσι, στοχεύει σε μια καλύτερη πορεία φέτος, με τις πιθανότητες ωστόσο, να είναι πάλι λιγοστές. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

ΗΠΑ και Τζαμάικα κοντράρονται στη φάση των «8» του Gold Cup. Νοκ-αουτ αναμέτρηση, με τις ΗΠΑ να θεωρούνται δικαίως το φαβορί για τη πρόκριση, αλλά και ένα (αν όχι το μεγάλο) από τα φαβορί για διεκδίκηση, του τίτλου. Από την άλλη η Τζαμάικα πλην του ματς κόντρα στη Κόστα Ρίκα όπου ηττήθηκε με 1-0, ήταν εξαιρετική σημειώνοντας δύο νίκες (2-0 Σουρινάμ & 2-1 Γουαδελουπη). Δύσκολη η αποστολή της σήμερα, θα στηρίξω το φαβορί, πηγαίνοντας στον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΑΤΛ. ΜΙΝΕΙΡΟ-ΜΠΑΙΑ 1 1,60
ΤΣΣΚΑ Μ.-ΟΥΦΑ 1 1,55
ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ-ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ 1 1,65
ΗΠΑ-ΤΖΑΜΑΙΚΑ 1 1,55

Παρασκήνια

Θέματα