Η εμπειρία οδηγεί στο ταμείο

Νικολαΐδης 28/07/21 - 01:33

Μεγάλο ταμείο με τη στήλη της Τρίτης, καθώς επιβεβαιώθηκαν τα διπλά των Λεγκια (1,75), Ντιναμό Ζάγκρεμπ (1,85) και Φερετσβάρος (2,00) χαρίζοντας μας απόδοση 6,47. Με νέα τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από δύο άσους και ένα διπλό συνολικής απόδοσης 4,57 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Στο Μπακού απέναντι στη Νέφτσι δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο δεύτερο μεταξύ τους ματς της δεύτερης προκριματικής φάσης του Τσαμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. Προσπάθησε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα για 20 λεπτά, χωρίς ωστόσο να απειλήσει ιδιαίτερα τον Ολυμπιακό. Η ήττα με 1-0, φέρνει σε δύσκολη θέση τους Αζερους οι οποίοι θέλουν σήμερα να εκμεταλλευτούν το παράγοντα έδρα, αναζητώντας ένα γρήγορο γκολ. Εκτός αποστολής ο Τσελικ ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο ματς με κόκκινη κάρτα (63′). Στον αντίποδα ο Ολυμπιακός πήρε αυτό που ήθελε δίχως να εντυπωσιάσει και πηγαίνει στο σημερινό αγώνα στοχεύοντας σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Σαφώς ποιοτικότερος από την αντίπαλο του, θέλει να εκμεταλλευτεί την εμπειρία του, ποντάροντας σε πιθανή επιστροφή στην ενδεκάδα του Ελ Αραμπι, αν και παραμένουν πολλά τα προβλήματα, καθώς εκτός βρίσκονται οκτώ ποδοσφαιριστές. Εκτός ο τιμωρημένος Καμάρα ο οποίος αποβλήθηκε στο 43′ του πρώτου αγώνα, έχοντας σκοράρει πιο πριν (29′). Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

Την Καιρατ Αλματι φιλοξενεί στο μεταξύ τους επαναληπτικό της δεύτερης προκριματικής φάσης του Τσαμπιονς Λιγκ ο Ερυθρός Αστέρας. Ήταν ανώτερος, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που δημιούργησε με αποτέλεσμα τελικώς ο Ερυθρός Αστέρας να ηττηθεί με 2-1. Στόχος σήμερα το τρίποντο το οποίο θα δώσει τη πρόκριση στον επόμενο γύρο για τους Σέρβους. Στον αντίποδα η Καιρατ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη της αντιπάλου της και πανηγύρισε σπουδαία νίκη με 2-1, σκορ το οποίο θέλει να υπερασπιστεί σήμερα, γνωρίζοντας πως υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες. Πιο ποιοτική ομάδα ο Ερυθρός Αστέρας, θα ρισκάρω στον άσο.

Ατλέτικο Μινέιρο και Μπαΐα κοντράρονται στη φάση των «16» του Κυπέλλου Βραζιλίας. Το πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς, με την Ατλέτικο Μινέιρο να ποντάρει στη ποιοτική ανωτερότητα και την «φόρμα» που διανύει (αήττητη για οκτώ σερί ματς), προκειμένου να αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του εκτός έδρας επαναληπτικού. Από την άλλη η Μπαΐα άφησε πίσω το δυναμικό ξεκίνημα και προέρχεται από τρεις σερί ήττες, όπου αγνόησε το γκολ. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΝΕΦΤΣΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 2,01
ΑΤΛ. ΜΙΝΕΙΡΟ-ΜΠΑΙΑ 1 1,57
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤ.-ΚΑΙΡΑΤ ΑΛΜ. 1 1,45

Παρασκήνια

Θέματα