Η Λίβερπουλ διώχνει την πίκρα της επτάρας με… ζαχαρωτά!

Μπορεί και χωρίς τον Κέβιν Ντε Μπρούιν η Σίτι, στην οποία επιστρέφει ο Αγουέρο * Άσο και over στο Τσέλσι - Σαουθάμπτον, μυρίζει... έκπληξη το Νιούκαστλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

BetFootball 17/10/20 - 09:31

Με δύο σούπερ ντέρμπι και δύο ακόμα άκρως ενδιαφέροντα ματς για την 5η αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα η Πρέμιερ Λιγκ. Τα δύο ντέρμπι είναι βεβαίως τα Έβερτον – Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ, ενώ τα άλλα δύο ματς είναι τα Τσέλσι – Σαουθάμπτον και Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ας δούμε τι επιλογές μας δίνουν για παιχνίδι στα στοιχηματικά γήπεδα.

Έβερτον – Λίβερπουλ (14:30

Η πρώτη σέντρα θα γίνει στο “Γκούντισον Παρκ”, όπου η Έβερτον υποδέχεται την Λίβερπουλ! Το φημισμένο “ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ” ξεπερνάει φέτος μετά από πολλά χρόνια τα όρια της πόλης και αποκτά ενδιαφέρον όχι μόνο για όλη την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά και για όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο. Ο λόγος είναι προφανής. Η Έβερτον του Αντσελότι ξεκίνησε με 4Χ4 και δείχνει έτοιμη να κάνει επιτέλους το επόμενο βήμα για το οποίο προετοιμάζεται χρόνια. Ένας ακόμα λόγος που κάνει το ντέρμπι ακόμα πιο ενδιαφέρον, είναι το πρόσφατο… παρελθόν της Λίβερπουλ. Οι πρωταθλητές προέρχονται από την αδιανόητη, άκρως τρελή και αγγλική συντριβή με 7-2 από την Άστον Βίλα και η αντίδρασή τους αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Με την άμυνα της Λίβερπουλ να μη θυμίζει σε τίποτα την άμυνα των δύο τελευταίων χρόνων και την ομάδα του Αντσελότι να δημιουργεί και να σκοράρει, το ΓΚΟΛ και από τις δύο ομάδες είναι πολύ πιθανό, αφού η επίθεση του Κλοπ (επιστρέφει και ο Μανέ, ενώ διαθέσιμος είναι ξανά και ο Τιάγκο) συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα. Το over είναι επίσης καλή επιλογή. Τις προηγούμενες επιλογές θα βάλουμε… συνοδευτικές στο διπλό της Λίβερπουλ. Οι πρωταθλητές πρέπει να αντιδράσουν και ο καλύτερος τρόπος να διώξεις την πίκρα από μία ασύλληπτα ήττα, να νικήσεις στην έδρα των “ζαχαρωτών”.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2 1.80

Τσέλσι – Σαουθάμπτον (17:00)

Η Τσέλσι θα βελτιώνεται όσο περνάει ο καιρός, αλλά το προηγούμενο διάστημα που έλειπαν οι διεθνείς, δεν έγινε και η… καλύτερη δουλειά. Ακόμα και έτσι όμως, οι “μπλε” του Λάμπαρντ θα βρουν τον τρόπο να ξεπεράσουν το εμπόδιο της Σαουθάμπτον. Ο τρόπος αυτός θα είναι να βάλουν ένα γκολ… παραπάνω από όσα δεχθούν από τους επιθετικούς “Άγιους”. Για αυτό θα παντρέψουμε τον άσο με το over, το οποίο όμως θα είναι η πρώτη μας επιλογή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ OVER 1.57

 

Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ (19:30)

Ώρα για το δεύτερο ντέρμπι! Ο Γκουαρδιόλα περιμένει τον Αρτέτα και η Σίτι την Άρσεναλ. Η απουσία του Κέβιν Ντε Μπρούιν μετριάζεται, αλλά δεν καλύπτεται πλήρως από την επιστροφή του Αγουέρο για του γηπεδούχους. Παρόλα αυτά, η Σίτι είναι το μεγάλο φαβορί για το τρίποντο και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το τρίποντο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 1.50

Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

Εάν ψάχναμε για μία “έκπληξη” στο σημερινό μενού της Πρέμιερ Λιγκ, θα τη βρίσκαμε στο Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Σόλσκιερ δεν έπεισε σε κανένα παιχνίδι της μέχρι στιγμής και οι “καρακάξες” μπορούν να την κοντράρουν στη δική τους… φωλιά. Με αρκετό ρίσκο θα επιλέξουμε το “Χ” που πληρώνει πολύ καλά.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ 4.00

Παρασκήνια

Θέματα