Η Λίβερπουλ θα έχει τον πρώτο λόγο στη… σύνοδο κορυφής με την Τότεναμ!

Καλή η Έβερτον, αλλά... καλύτερη η Λέστερ!

BetFootball 16/12/20 - 09:28

Με το μεγάλο ντέρμπι Λίβερπουλ – Τότεναμ να δεσπόζει, αλλά και πέντε ακόμα πολύ σημαντικά ματς συνεχίζεται σήμερα η 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ας δούμε τα παιχνίδια και τις επιλογές που μας δίνουν.

Άρσεναλ – Σαουθάμπτον (20:00)

Σε ελεύθερη πτώση οι “κανονιέρηδες”, σε υψηλές πτήσεις οι “Άγιοι”. Η Άρσεναλ είναι για μία ακόμα φορά στα… σκοτεινά του τούνελ της εσωστρέφειας και ψάχνουν μία μεγάλη νίκη για την επανεκκίνηση σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο. Η Σαουθάμπτον όμως, ειδικά αυτή την περίοδο, δεν ενδείκνυται για τέτοιες “επιστροφές”. Θα επιλέξουμε το πιο ασφαλές παιχνίδι με τα ΓΚΟΛ και συγκεκριμένα το Over.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ OVER 1.80

 

Λιντς – Νιούκαστλ (20:00)

Με αρκετή αστάθεια, κυρίως στα αποτελέσματα και όχι στις εμφανίσεις, η Λιντς έχει υποχωρήσει στην 14η θέση της βαθμολογίας. Η Νιούκαστλ την οποία υποδέχονται τα “παγώνια” του Μπιέλσα έχει τρεις βαθμούς περισσότερους και μάλιστα με ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Λιντς παίζει καλά, αλλά “προδίδεται” από τον ενθουσιασμό της και από αμυντικά λάθη, αλλά όταν βρίσκει ρυθμό μπορεί να διαλύσει πολλές ομάδες. Θα επιλέξουμε τον άσο, ποντάροντας στην ψυχολογία της Λιντς και την προσπάθεια που θα κάνει να επιστρέψει από τις δύο συνεχόμενες ήττες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 1.75

 

Λέστερ- Έβερτον (20:00)

Το καλύτερο… ζέσταμα πριν από το ντέρμπι! Στο…μικρό ντέρμπι της βραδιάς, η Λέστερ φιλοξενεί την Έβερτον. Τα “ζαχαρωτά” πηγαίνουν στη “φωλιά των αλεπούδων” μετά από τη σπουδαία νίκη επί της Τσέλσι. Η Λέστερ από την πλευρά της, μετράει δύο συνεχόμενες νίκες και ειδικά στο ματς με την Μπράιτον ήταν πολύ καλή και “καθάρισε” τους “γλάρους” από το α΄ μέρος. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς είναι σε πολύ καλή κατάσταση, όπως και ο Βάρντι που μπορεί να πληγώσει και την άμυνα της Έβερτον. Θα επιλέξουμε τον άσο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 2.05

 

Φούλαμ – Μπράιτον (22:00)

Κράτησε την Λίβερπουλ στο 1-1 και τώρα περιμένει την Μπράιτον για να δώσει συνέχεια στη μεγάλη επιτυχία. Το “Χ” είναι η καλύτερη επιλογή σε αυτό το ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ 3.30

 

Λίβερπουλ – Τότεναμ (22:00)

Το μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς,, η σύσκεψη κορυφής της Πρέμιερ Λιγκ! Η Λίβερπουλ φιλοξενεί στο “Άνφιλντ” (όπου θα βρίσκονται 2.000 φίλοι της) την Τότεναμ. Οι δύο ομάδες πηγαίνουν στο ραντεβού μετά από γκέλες. Η Λίβερπουλ έμεινε στο 1-1 στην Φούλαμ και η Τότεναμ έφυγε με το ίδιο σκορ από την Κρίσταλ Πάλας. Η Τότεναμ είναι πλέον ξεκάθαρα ομάδα Μουρίνιο που εάν δεν καταφέρει να νικήσει, τουλάχιστον δεν θα…χάσει. Τουλάχιστον μέχρι τώρα. Η Λίβερπουλ είναι πιο έτοιμη, πιο δεμένη και έχει μικρό προβάδισμα για τη νίκη. Θα επιλέξουμε τον άσο, τον οποίο μπορούμε να συνοδεύσουμε με το over, στο οποίο θα συμβάλει και η Τότεναμ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 1.80

 

Γουέστ Χαμ – Κρίσταλ Πάλας (22:00)

Με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς, η Γουέστ Χαμ φιλοξενεί την Κρίσταλ Πάλας και μας δίνει μία καλή επιλογή για τον άσο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 2.05

Παρασκήνια

Θέματα