«Καυτή» τριάδα

Νικολαΐδης 5/05/21 - 08:51

Τριάδα η οποία αποτελείται από δύο διπλά και έναν άσο συνολικής απόδοσης 9,18, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.  

 

 

  • Την Ρεαλ Μαδρίτης υποδέχεται στο μεταξύ τους επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Τσαμπιονς Λιγκ, η Τσέλσι. Οι «μπλε» απέκτησαν μικρό προβάδισμα πρόκρισης μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα και θέλουν σήμερα να πάρουν το τρίποντο με το οποίο θα βρεθούν στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης. Από την άλλη πλευρά η Ρέαλ διαθέτει την εμπειρία και την ποιότητα προκειμένου να γυρίσει υπέρ της την έως τώρα εις βάρος της κατάσταση και πηγαίνει στο σημερινό ματς, στοχεύοντας στο τρίποντο. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο. 
  • Την Σπόρτινγκ Λισαβόνας υποδέχεται στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Πριμέιρα Λίγκα, η Ρίο Αβε. Τέσσερις πόντους μακριά από τις θέσεις του απευθείας υποβιβασμού και δύο πάνω από τα μπαράζ παραμονής βρίσκεται η Ρίο Αβε. Στον αντίποδα η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ξέφυγε και πάλι με έξι από την δεύτερη Πόρτο και δείχνει πως μόνο με αυτοκτονία θα χαθεί φέτος, ο τίτλος. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο. 
  • Την Ολίμπια Ασουνσιον φιλοξενεί για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου στο Κόπα Λιμπερταδόρες, η Ιντερνασιονάλ. Μία ήττα και ένα τρίποντο στις δύο πρώτες αγωνιστικές η ομάδα του Πόρτο Αλεγκρε, με αποτέλεσμα και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου, να ισοβαθμούν με τρεις πόντους σε δύο αγώνες. Από την άλλη η Ολίμπια μετά την ήττα 3-2 της πρεμιέρας από την Ντεπορτιβο, αντέδρασε επικρατώντας με 2-1 της Ολγουεις, την δεύτερη αγωνιστική. Πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα η Ιντερνασιονάλ, θα πάω στον άσο. 

 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΤΣΕΛΣΙ-ΡΕΑΛ Μ.    2    3,50

ΡΙΟ ΑΒΕ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ Λ.    2    1,75

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ-ΟΛΙΜΠΙΑ ΑΣ.    1    1,50

Παρασκήνια

Θέματα