Κλειδώνει την άνοδο η Πάντερμπορν

Ο Μάγος 19/05/19 - 14:44

Οταν μια ομάδα σε δικαιώνει πρέπει να την στηρίζεις. Για αυτό το λόγο, οπως κάναμε την περασμένη Κυριακή, θα εμπιστευτούμε την Πάντερμπορν, η οποία με νίκη εξασφαλίζει την άνοδό της στην μεγάλη κατηγορία της Γερμανία. Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θα βρει το  τρόπο να πάρει το διπλό στην έδρα της Ντιναμό Δρέσδης, το οποίο θα το συνδυάσουμε με το ΟΒΕΡ 2,5 στο 1.72.

Πάμε στην Ελβετία, όπου διεξάγεται ο τελικός κυπέλλου με τη Βασιλεία να αντιμετωπίζει την Τουν. Η Βασιλεία έχασε για ακόμα μια χρονιά το πρωτάθλημα και δεν θα ήθελε να κλείσει τη χρονιά με άδεια τα χέρια. Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες κι εμείς θα επιλέξουμε τον άσσο στο 1.52.

Μεταφερόμαστε στη Β’ Ισπανίας και στον αγώνα της Καδίθ με τη Οσασούνα. Οι γηπεδούχοι χρειάζονται τη νίκη για να μπουν στα μπαράζ της ανόδου, ενώ η Οσασούνα κρατάει με το ένα χέρι το πρωτάθλημα. Πρόκειται για ομάδες που σκοράρουν κι εμείς θα επιλέξουμε το GOAL στο 2.00.

Η επόμενη επιλογή έρχεται από την Πολωνία και την αναμέτρηση της πρωτοπόρου Πιάστ με τη Λεχ Πόζναν. Οι γηπεδούχοι με νίκη αγκαλιάζουν το πρωτάθλημα, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι παντελώς αδιάφοροι. Θα επιλέξουμε τον άσσο σε συνδιασμό με ΟΒΕΡ 1,5 στο 1.57.

Τέλος θα κάνουμε μια στάση στον τελικό της EUROLEAGUE στο μπάσκετ όπου θα ρίξουμε μια ζαριά στη νίκη της Εφές επί της ΤΣΣΚΑ με απόδοση 2.80

ΟΙ «ΜΑΓΙΚΕΣ» ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΝΤΙΝΑΜΟ ΔΡ. – ΠΑΝΤΕΡΜΠΟΡΝ                 2+ΟΒΕΡ 2,5                           1.72

ΒΑΣΙΛΕΙΑ – ΤΟΥΝ                                                   1                                      1.52

ΚΑΔΙΘ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ                                           ΓΚΟΛ                                 2.00

ΠΙΑΣΤ – ΛΕΧ ΠΟΖΝΑΝ                                    1+ΟΒΕΡ 1,5                          1.57

ΕΦΕΣ – ΤΣΣΚΑ                                                          1                                     2.80

Παρασκήνια

Θέματα