Με φόρα από το Παρίσι η Γιουνάιτεντ!

Διπλό με over για την Σίτι, άσο για την Λίβερπουλ, ισορροπία που υπόσχεται ισοπαλία στο Φούλαμ - Κρίσταλ Πάλας

BetFootball 24/10/20 - 09:35

Με τέσσερα παιχνίδια, εκ των οποίων ένα σούπερ ντέρμπι συνεχίζεται σήμερα η δράση στην Πρέμιερ Λιγκ. Το ντέρμπι είναι βεβαίως το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι που αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά στη σκιά του διεξάγονται και τρία ακόμα παιχνίδια που μας δίνουν πολλές επιλογές. Ας δούμε τα παιχνίδια…

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Σίτι (14:30)

Η πιο εντυπωσιακή… επιστροφή! Μετά από δύο ήττες στο ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ και με εμφανίσεις που δεν άφηναν και πολλές υποσχέσεις, η Γουέστ Χαμ επέστρεψε με τρία εντυπωσιακά, εκπληκτικά και σχεδόν απίστευτα αποτελέσματα! Τα “σφυριά” ξεκίνησαν με τεσσάρα από την Γουλβς (!), συνέχισαν με το 0-3 στην Λέστερ (!!) και την περασμένη αγωνιστική έφυγαν με το 3-3 από την έδρα της Τότεναμ, σε ένα παιχνίδι που έχαναν με 3-0 στο… 16΄ και πέτυχαν το πρώτο τους γκολ στο… 82΄ (!!!). Αυτή η Γουέστ Χαμ λοιπόν, υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Οι “πολίτες” του Γκουαρδιόλα είναι σίγουρα το φαβορί για τη νίκη και το διπλό θα είναι η επιλογή μας. Με το ρυθμό που σκοράρει τελευταία η Γουέστ Χαμ όμως, θα παντρέψουμε το διπλό με το over.

 

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2 1.36

Φούλαμ – Κρίσταλ Πάλας (17:00)

Η Φούλαμ έκανε… σεφτέ στους βαθμούς την περασμένη αγωνιστική, όταν αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η Κρίσταλ Πάλας ξεκίνησε με δύο νίκες και στη συνέχεια μέτρησε δύο ήττες και την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη επίσης 1-1 με την Μπράιτον. Εάν το μεταξύ τους παιχνίδι βγάλει ένα ακόμα… 1-1 ή γενικά ισοπαλία, δεν θα είναι έκπληξη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ X 3.20

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι (19:30)

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας στην Πρέμιερ Λιγκ! Με την ψυχολογία στα ύψη μετά από το διπλό στην Παρί Σεν Ζερμέν (είχε προηγηθεί και η τεσσάρα στην Νιούκαστλ), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ περιμένει την Τσέλσι, η οποία παρουσιάζει (αναμενόμενη) αστάθεια και προβληματίζει με την αμυντική της λειτουργία. Ο Μεντί εκτόπισε ήδη τον Κέπα που έμεινε και εκτός αποστολής, αλλά μόνος του και κυρίως τόσο γρήγορα δεν μπορεί να λύσει όλα τα αμυντικά προβλήματα. Ο Βέρνερ με τον Χάβερτς και τον Ζίγιεχ θα βρουν τον τρόπο να κουνήσουν τα δίχτυα του Ντε Χέα, αλλά ο Ράσφορντ, ο Μπρούνο Φερνάντες και ίσως ο… Καβάνι θα έχουν περισσότερες ευκαιρίες. Θα επιλέξουμε τον άσο, με το ΓΚΟΛ και το over να είναι επίσης καλές επιλογές.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 2.37

 

Λίβερπουλ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (22:00)

Μπορεί και χωρίς τον Βαν Ντάικ. Τουλάχιστον με αντιπάλους όπως η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, η οποία είναι καλή, αλλά όχι τόσο καλή όσο η Λίβερπουλ που περιμένει τις “λεπίδες” στο “Άνφιλντ”. Η σφαλιάρα από την Άστον Βίλα προκαλεί ακόμα ζαλάδες και κάνει όλη την Λίβερπουλ πιο προσεκτική, ενώ το σοκ του σοβαρού τραυματισμού του Βαν Ντάικ δεν έχει ξεπεραστεί. Η ισοπαλία στην Έβερτον και κυρίως η νίκη στον Άγιαξ είναι όμως σημάδια ότι η Λίβερπουλ επιστρέφει σε γνωστούς ρυθμούς. Ο άσος είναι το πιο δυνατό σημείο της ημέρας…

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 1.22

Παρασκήνια

Θέματα