Οι «αλεπούδες» σταματούν τους… χωριάτες!

Άσο με over για την Τότεναμ, για το πρώτο τρίποντο η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ισορροπία στο Κρίσταλ Πάλας - Μπράιτον

BetFootball 18/10/20 - 09:17

Μετά από τα χθεσινά άκρως εντυπωσιακά παιχνίδια, η 5η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται σήμερα με τέσσερα ακόμα παιχνίδια. Μακάρι να είναι το ίδιο εντυπωσιακά και να μας προσφέρουν ωραίο θέαμα και… over, το οποίο είναι υποψήφιο σε όλα τα ματς, με εξαίρεση ίσως το Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον.

Ας δούμε όμως τα παιχνίδια…

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Φούλαμ (14:00)

Στην πρώτη σέντρα, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Φούλαμ. Οι δύο αντίπαλοι είναι τελευταίοι με… τέσσερις ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια. Οι “λεπίδες” όμως είναι καλύτερη ομάδα όχι μόνο από την Φούλαμ, αλλά και από την εικόνα τους στη βαθμολογία. Θα επιλέξουμε τον άσο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 2.10

 

Κρίσταλ Πάλας – Μπράιτον (16:00)

Καλύτερη ομάδα από ό,τι δείχνει η βαθμολογία είναι και η Μπράιτον, η οποία επισκέπτεται την Κρίσταλ Πάλας. Η ισοπαλία έχει τις περισσότερες πιθανότητες και μας καλεί να τηνεπιλέξουμε.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ 3.25

 

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ (18:30)

Η Γουέστ Χαμ πήγε στη διακοπή με δύο εντυπωσιακές νίκες (4-0 την Γουλβς και 0-3 την Λέστερ!!!), αλλά η Τότεναμ που την υποδέχεται, προέρχεται από ακόμα μεγαλύτερη νίκη με το “τρελό” 1-6 στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Ζοσέ Μουρίνιο ετοιμάζει και τον Γκάρεθ Μπέιλ που θέλει με το καλημέρα να επιστρέψει στο πλάνο των κορυφαίων, ενώ ο Σον είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Ο άσος είναι αδιαπραγμάτευτος και θα τον συνοδεύσουμε με το over.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 1.57

 

Λέστερ – Άστον Βίλα (21:15)

Μετά από το άκρως τρελό και αγγλικό 7-2 επί της Λίβερπουλ, η Άστον Βίλα πηγαίνει στην “αλεπουφωλιά” της Λέστερ! Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς από την πλευρά της, προέρχεται από την ήττα με 0-3 από την Γουέστ Χαμ. Οι “χωριάτες” μετρούν τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, αλλά η Λέστερ έχει την ποιότητα να τους σταματήσει. Ο άσος με το over θα έχουν και εδώ την τιμητική τους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 1 2.05

Παρασκήνια

Θέματα