Σε εκπληκτική κατάσταση η Λειψία

Οι δύο αποτελεσματικότερες επιθέσεις συγκρούονται στο Βερολίνο

BetFootball 12/12/20 - 11:04

Με έξι αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στην Μπουντεσλίγκα. Από αυτά, ξεχωρίζουν τα ζευγάρια Ουνιόν Βερολίνου-Μπάγερν, Ντόρτμουντ-Στουτγάρδη και Γκλάντμπαχ-Χέρτα. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι μάχες της ουράς, όπου η Μάιντς φιλοξενεί την Κολωνία, ενώ η Μπίλεφελντ δοκιμάζεται στην έδρα της Φράιμπουργκ. Να αυξήσει το νικηφόρο σερί εντός έδρας σε εννιά αγώνες θέλει η Λειψία απέναντι στην Βέρντερ Βρέμης. 

 

ΝΤΌΡΤΜΟΥΝΤ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (16:30): Με έξι αλλαγές στο αρχικό της σχήμα, έβγαλε χαρακτήρα απέναντι στην Ζενίτ, επικρατώντας μεσοβδόμαδα με 2-1 των Ρώσων, σε ένα ματς όπου η Ντόρτμουντ, είχε μείνει πίσω στο σκορ. Με την νίκη αυτή, οι «μέλισσες» προκρίθηκαν ως πρώτες στην φάση των «16» του Τσαμπιονς Λιγκ. Εκτός ξανά οι Χαλαντ, Μενιέ, νέο πρόβλημα ο Αζαρ ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα από το ματς με τη Ζενιτ. Αμφίβολοι και οι Ντιλέινι, Νταχούντ και Μόρει, ενώ αντίθετα επιστρέφουν οι Ακάντζι και Γκερέρο. Πέντε ήττες στα 10 τελευταία εντός έδρας δίχως κόσμο έχει να παρουσιάσει η Ντόρτμουντ όσον αφορά το πρωτάθλημα, ενώ απέναντι στην Στουτγάρδη η προϊστορία γράφει 27-15-12. Βγάζοντας καλό εαυτό σε ακόμα ένα, επικράτησε δύσκολα με 2-1 στη Βρέμη της Βέρντερ. Αυτό, ήταν το 5ο σερί εκτός έδρας ματς, όπου η Στουτγάρδη παρέμεινε αήττητη. Χωρίς νίκη στις έντεκα τελευταίες επισκέψεις στο Ντόρτμουντ, μία νίκη στα τελευταία 17 απέναντι στους Βεστφαλούς. Τιμωρημένος ο χαφ, Κάστρο, νοκ-αουτ οι Ντίνταβι και Καρατσόρ. Στην αποστολή ο φορ Γκονζάλες, σταθερά εκτός οι Τομι, Αλ Γκαντιούι και Σισέ. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2,5 (1,50)

 

ΛΕΙΨΙΑ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡ. (16:30): Τεράστια πρόκριση μεσοβδόμαδα στους «16» του Τσαμπιονς Λιγκ, με την Λειψία να επικρατεί με 3-2 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφήνοντας τους «κόκκινους διαβόλους» εκτός διοργάνωσης. Είχε προηγηθεί εντυπωσιακή εμφάνιση στο Μόναχο, όπου οι «ταύροι» έφυγαν με τον βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα της Μπάγερν (3-3). Αμφίβολος ο Νκουκού, ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα από το ματς κόντρα στην Γιουνάιτεντ. Σταθερά εκτός οι Λάιμερ, Κλόστερμαν και Χενδριξ. Εκτός λόγω κορωνοϊού οι Χουάγκ και Σάμαρτζιτς. 5-1-2 ο απολογισμός της Λειψίας με αντίπαλο την Βέρντερ ανεξαρτήτου έδρας. 8/8 εντός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Από πλευράς Βέρντερ τα πράγματα συνεχίζουν να πηγαίνουν από το κακό στο χειρότερο. Η ήττα 2-1 από την Στουτγάρδη την έφερε και πάλι στην μάχη της παραμονής, καθώς η Βέρντερ παραμείνει για επτά σερί ματς, δίχως νίκη. Σταθερά εκτός οι Φίλγκρουγκ, Ράσιτσα, νέο πρόβλημα ο Σελκε. Στα θετικά, πως εξετισαν οι Μέβαλντ και Μπομ, ενώ επιστρέφει μετά από πολύμηνη απουσία ο Βέλκοβιτς. Σκοράρει έντεκα σερί ματς εκτός έδρας η ομάδα της Βρέμης. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 & GOAL (1,68).

 

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ-ΧΕΡΤΑ (16:30): Ηττήθηκε εύκολα με 2-0 από την Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο η Γκλάντμπαχ ακολούθησε την «βασίλισσα» στην επόμενη φάση του Τσαμπιονς Λιγκ, σε συνδυασμό με το 0-0 της Ιντερ κόντρα στην Σαχτάρ. Κέρδισε μόνο την ουραγό Σάλκε στα τέσσερα τελευταία πρωταθλήματος, ικανοποιημένη είχε φύγει από τον αγώνα κόντρα στην Φράιμπουργκ (2-2), καθώς η τελευταία είχε και δύο δοκάρια. Εκτός ξανά ο Μπενσεμπαινι, ο οποίος ανάρρωσε από κορωνοϊο, σταθερά εκτός ο Χόφμαν, επιστρέψε στην αποστολή ο Γιάντσκε. 18-9-6 η προϊστορία της Γκλάντμπαχ απέναντι στην Χέρτα εντός έδρας. 9/10 ματς στο φετινό πρωτάθλημα σκόραρε πρώτη. Το ματς κόντρα στην Ρεάλ, ήταν το πρώτο όπου η Γκλάντμπαχ έμεινε άσφαιρη, φέτος. Νίκη ψυχολογίας από την άλλη για την Χέρτα απέναντι στην μισητή αντίπαλο Ουνιόν (3-1). Το ματς γύρισε με την κόκκινη που δέχθηκε στο 23′ η φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς τρία λεπτά πριν η Ουνιόν είχε προηγηθεί με 1-0. Σταθερά εκτός ο Κόρντομπα, νέο πρόβλημα ο Κούνια. Πάγια εκτός ο Ασκασιμπαρ. Έξι ήττες στις τελευταίες επτά επισκέψεις της στο «Μπορούσια Παρκ». ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (1,95).

 

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΙΛΕΦΕΛΝΤ (16:30): Εννιά αγωνιστικές μακριά από τα τρίποντα τρέχει η γηπεδούχος του σημερινού αγώνα. Την προηγούμενη αγωνιστική, πραγματοποίησε την καλύτερη εφετινή της εμφάνιση κόντρα στην Γκλάντμπαχ, με την οποία ωστόσο έμεινε στο 2-2. Δικαιούταν την νίκη η Φράιμπουργκ, καθώς είχε και δύο δοκάρια στο συγκεκριμένο ματς. Επιστρέφει ο Κβον, σταθερά εκτός οι Φλεκεν, Χαμπερερ και Κιμπλερ. 5-5-6 ο απολογισμός απέναντι στην Μπίλεφελντ ανεξάρτητα της έδρας. Καμία «λευκή» εστία φέτος σε δέκα ματς πρωταθλήματος. Από την άλλη η Μπίλεφελντ ανάσανε μετά την νίκη 2-1 επί της Μάιντς. Έτρεξε επτά σερί ήττες πριν το συγκεκριμένο τρίποντο. Ξανά εκτός ο Πίπερ, όπως και ο Βογκλσαμερ ο οποίος αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού και θα μείνει εκτός για έναν μήνα. Απόντες και οι Λαουρσεν και Μάιερ. Μόνο μία καθαρή εστία στις δέκα πρώτες αγωνιστικές. 7/10 δέχθηκε πρώτη γκολ. Επιχειρεί τις λιγότερες τελικές στην κατηγορία (8,5 ανά ματς). ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (1,85).

 

ΜΑΙΝΤΣ-ΚΟΛΩΝΙΑ (16:30): Με πέντε βαθμούς στις δέκα πρώτες αγωνιστικές η Μάιντς πραγματοποιεί το χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της. Πισωγύρισμα απέναντι στην Μπίλεφελντ όπου ηττήθηκε με 2-1 από την χειρότερη στο συγκεκριμένο ματς, αντίπαλο της. Σταθερά εκτός ο Οζντουναλί, επέστρεψε ο ηγετικός μπακ, Μπροζίνκι. 10-3-3 ο απολογισμός απέναντι στην Κολωνία εντός έδρας. 8/10 αμφίσκορα φέτος. Μία μόλις νίκη στα δέκα τελευταία εντός έδρας. Από πλευράς Κολωνίας, τα πράγματα πηγαίνουν προς το καλύτερο. Τέσσερις πόντους στα δύο τελευταία, περισσότερους από όσους μάζεψε στα οκτώ πρώτα. Έξω ξανά οι Χεκτορ, Τσιχος και Καιντς. Επέστρεψε ο Μερέ. 20/21 αμφίσκορα στην Μπουντεσλίγκα. Χωρίς νίκη απέναντι στην Μάιντς στα τέσσερα τελευταία (0-2-2). ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2,5 (1,66).

 

ΟΥΝΙΟΝ Β.-ΜΠΑΓΕΡΝ Μ. (19:30): Έχασε το ντέρμπι απέναντι στην Χέρτα, πληρώνοντας το γεγονός πως έμεινε με παίκτη λιγότερο από το 23′. Έως τότε, προηγούνταν με 1-0 (20′). Στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι δεν πιέστηκε, δέχθηκε την ήττα με 3-1, με αποτέλεσμα να μπει τέλος στο αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών της Ουνιόν. Μετά τους Ούζα, Πονγιαπαλο, εκτός τέθηκε και ο Κρούζε. Τιμωρημένος ο Αντριχ, δύσκολα προλαβαίνει ο Γκεντνερ και Χίμπνερ, ενώ σταθερά εκτός παραμένει ο Σλότενμπεργκ. Καλύτερη άμυνα από τους Βαυαρούς, καθώς η Ουνιόν δέχεται 9 τελικές ανά ματς σε σχέση με τις έντεκα της αντιπάλου της. Ένα γκολ ανά έξι τελικές, δεύτερη αποτελεσματικότερη ομάδα της Μπουντεσλίγκα, πίσω από την Μπάγερν. Μία μόλις ήττα στα τελευταία εννιά εντός έδρας ματς (4-4-1). Από την πλευρά της Μπάγερν τα πράγματα πηγαίνουν εξαιρετικά. Παρότι την προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 3-3 απέναντι στην Λειψία, παρέμεινε στην κορυφή της κατάταξης. Μεσοβδόμαδα με ροτεισον πέντε παικτών, κέρδισε με 2-0 την Λοκομοτίβ Μόσχας για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Τσαμπιονς Λιγκ, ολοκληρώνοντας με 16 βαθμούς την προσπάθεια της. Αήττητη για 16 σερί ματς (13-3-0). Επιστρέφουν στο βασικό σχήμα σε αντίθεση με το ματς κόντρα στους Ρώσους, οι Λεβαντόφσκι, Παβαρ, Αλάμπα και Κομάν. Πιθανή επάνοδος του Τολισο, επιστρέφει στην αποστολή και ο Ντέιβις. Ξανά εκτός οι Κιμιχ και Μαρτίνεθ. Ρεκόρ στην ιστορία της Μπουντεσλίγκα τα 34 γκολ που σημείωσαν οι Βαυαροί στις δέκα πρώτες αγωνιστικές. 8/10 over 3,5 φέτος στην Μπουντεσλίγκα. 14-0-1 στα τελευταία 15 εκτός έδρας της στο πρωτάθλημα η Μπαγερν. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 2 & OVER 3,5 (1,98).

 

Παρασκήνια

Θέματα