Σκοράρει σε δώδεκα σερί εκτός έδρας η Χοφενχάιμ

Συγχωροχάρτι στον Αρίτ έδωσε η διοίκηση της Σάλκε

BetFootball 13/12/20 - 10:18

Με τις αναμετρήσεις Άουγκσμπουργκ-Σάλκε και Λεβερκούζεν-Χόφενχαϊμ ολοκληρώνεται σήμερα η 11η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα. Επιστροφή στις νίκες αναζητούν οι Βαυαροί απέναντι στους «βασιλικούς μπλε» οι οποίοι ποντάρουν στην παράδοση προκειμένου να σημειώσουν την πρώτη φετινή τους νίκη. Παράδοση με Goal και Over 2,5 στο «Μπάι Αρένα» όπου η αήττητη φέτος Λεβερκούζεν υποδέχεται την αήττητη στα τελευταία έξι ματς σε όλες τις διοργανώσεις, Χόφενχαϊμ. 

 

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΑΛΚΕ (16:30): Δίχως να πείσει, ηττήθηκε εύκολα με 3-1 από την Χόφενχαϊμ σε ένα ματς όπου η Άουγκσμπουργκ ισοφάρισε από το πουθενά στο 31′. Ωστόσο, στη επανάληψη παρέμεινε υπνωτισμένη, γνωρίζοντας δίκαια την ήττα. Χωρίς νίκη για τέσσερα σερί ματς η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό με τον Χερλιχ στον πάγκο, ενώ οι Βαυαροί σημείωσαν μόλις μία νίκη στα οκτώ τελευταία. Πάγια εκτός οι Μόραβεκ, Χαν, Γένσεν, Πετερσεν και Μπαζί. Αμφίβολος ξανά ο Φινμπόγκανσον, όπως και ο Ιάγο. Μόλις δύο νίκες στα δώδεκα τελευταία εντός έδρας (2-4-6), ενώ δέχεται γκολ για επτά σερί αγωνιστικές. Από την απέναντι πλευρά η Σάλκε συμπλήρωσε 26 σερί ματς μακριά από τις νίκες, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα 3-0 από την Λεβερκούζεν την προηγούμενη αγωνιστική. Οι «βασιλικοί μπλε» είναι η μοναδική ομάδα δίχως τρίποντο φέτος. Σταθερά εκτός οι Κουτουτσου, Πανσιένσια, ενώ νέο πρόβλημα αποτελεί και η απουσία του βασικού κιπερ, Ρένοφ. Δεν υπολογίζεται ο Μπενταλεμπ, ενώ επιστρέφει ο Αριτ στον οποίο η διοίκηση αποφάσισε να δώσει συγχωροχάρτι για το πειθαρχικό στο οποίο είχε υποπέσει. Αμφίβολοι οι Φερμαν, Καμπακ, Σανέ και Σερντάρ. 10-7-2 η παράδοση απέναντι στην Αουγκσμπουργκ ανεξαρτήτου έδρας υπέρ της Σάλκε. Δέχονται γκολ για 22 σερί ματς οι «βασιλικοί μπλε», το οποίο αποτελεί και αρνητικό σερί του συλλόγου. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: 1 (1,95)

 

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ (19:00): Πανεύκολο τρίποντο με 3-0 επί της Σάλκε στο Γκελζενκίρεν, ενώ μεσοβδόμαδα η Λεβερκούζεν επικράτησε το ίδιο εύκολα με 4-0 και της Σλαβια Πράγας για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ολοκλήρωσε το γκρουπ με 21 γκολ ενεργητικό, σημειώνοντας νέο ρεκόρ γερμανικού συλλόγου στην διοργάνωση. Παράλληλα οι «ασπιρίνες» παραμένουν αήττητες στο πρωτάθλημα. Παραμένουν εκτός οι Ντεμιρμπάι, Σβεν και Μπεντερ, πάγια εκτός ο Αρανκις αλλα και οι Παουλίνιο, Παλασιος και Αρίας, ενώ επιστρέφει ο πρώτος σκόρερ, Αλάριο. 7-2-3 η παράδοση εντός έδρας απέναντι στην Χοφενχάιμ. 10/12 over 2,5 στα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Σε 17 ματς φέτος, δέχθηκε μόλις μία ήττα. Από την άλλη πλευρά η Χοφενχάιμ παρότι αγωνίστηκε με δέκα αλλαγές στο αρχικό της σχήμα, επικράτησε με 4-1 της Γάνδης για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Ολοκλήρωσε αήττητη το γκρουπ (5-1-0), ενώ «έλαμψε» το ταλέντο του 18χρονου Μπάιερ ο οποίος σημείωσε δύο γκολ και μια ασίστ στο ματς απέναντι στους Βέλγους. Στο πρωτάθλημα είχε προηγηθεί η νίκη 3-1 επί της Αουγκσμπουργκ η οποία επανέφερε τους «χωριάτες» στα τρίποντα μετά από 8 σερί αρνητικά αποτελέσματα στην Μπουντεσλίγκα. Σταθερά εκτός οι Χίμπνερ, Μπίσακσιτς, Σταφυλιδης και Καντεραμπεκ. Ανέτοιμος ο Λάρσεν που ταλαιπωρήθηκε από κορωνοϊο, ενώ την δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του εκτίει ο Γκέιγκερ. 7/10 over 2,5 με αντίπαλο την Λεβερκούζεν ανεξαρτήτως έδρας. Αήττητη για έξι σερί ματς σε όλες τις διοργανώσεις η Χοφενχάιμ η οποία σκοράρει σε δώδεκα σερί εκτός έδρας στο πρωτάθλημα, μετρώντας 10/12 αμφίσκορα. ΕΚΤΙΜΗΣΗ: OVER 2,5 & GOAL (1,98).

Παρασκήνια

Θέματα