Σκοράρουν και πληρώνουν

Νικολαΐδης 21/10/21 - 01:48

Δεύτερο σερί ταμείο για την στήλη, καθώς την Τετάρτη επιβεβαιώθηκε η τριάδα από το Τσαμπιονς Λιγκ, χαρίζοντας απόδοση 6,46. Συγκεκριμένα, επιβεβαιώθηκε ο άσος (2,10) της Σαλτσμπουργκ, το διπλό (1,40) της Μπαγερν και το διπλό (2,20) της Γιουβέντους. Τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από δύο διπλά και ένα OVER 2,5 συνολικής απόδοσης 5,45 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Μπέτις και Λεβερκούζεν κοντράρονται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ. Ντέρμπι κορυφής, καθώς αμφότερες με δύο στα δύο, καταφέρνουν και βρίσκονται στην κορυφή. Καλύτερη παραγωγικά η Λεβερκούζεν, αρκετά σφιχτή αμυντικά η Μπέτις. Θεωρώ πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για γκολ μπροστά και από τις δύο εστίες βάση της εικόνας των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Goal.

Τον Ολυμπιακό φιλοξενεί για την 3η αγωνιστική του 4ου ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Αήττητη η ομάδα της Γερμανίας η οποία σημείωσε μία νίκη και μία ισοπαλία στα δύο πρώτα ματς του ομίλου. Από την άλλη ο Ολυμπιακός ήταν εντυπωσιακός στη Κωνσταντινούπολη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, την οποία συνέτριψε με 3-0 και έκανε το δύο στα δύο (2-1 Αντβερπ). Με βαθμό σήμερα ή νίκη, οι Πειραιώτες κάνουν αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της πρωτιάς. Το Goal, είναι η επιλογή μου, καθώς αμφότερες επιθετικά, βρίσκουν με ευκολία, λύσεις.

Την Γκενκ φιλοξενεί για την 3η αγωνιστική του 8ου ομίλου στο Γιουρόπα Λιγκ η Γουέστ Χαμ. Εξαιρετικό πρόσωπο από τους Λονδρέζους, οι οποίοι μετρούν το απόλυτο στις δύο πρώτες αγωνιστικές και με νίκη σήμερα, φτάνουν ένα βήμα πριν την κατάληψη της πρωτιάς. Από την άλλη η Γκενκ εντυπωσίασε στην πρεμιέρα, πανηγυρίζοντας σπουδαία νίκη με 1-0 στη Βιέννη, επί της Ραπιντ. Αντίθετη εικόνα την δεύτερη αγωνιστική, όπου απογοήτευσε γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα (3-0). Δύσκολη αποστολή σήμερα, θα στραφώ στο Over 2,5, ποντάροντας στην παραγωγικότητα της Γουέστ Χαμ.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΜΠΕΤΙΣ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ GOAL 1,70
ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚ.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ GOAL 1,80
ΓΟΥΕΣΤ Χ.-ΓΚΕΝΚ OVER 2,5 1,75

Παρασκήνια

Θέματα