Στα… μπλε τα δύο ντέρμπι!

Ευκαιρία της Σίτι στη λαβωμένη Γιουνάιτεντ, προβάδισμα και η Τσέλσι κόντρα στην Έβερτον που θα παίξει χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες

BetFootball 11/12/20 - 09:17

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται σήμερα η 12η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Στο πρόγραμμα δεσπόζει βεβαίως το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ στο “Ολντ Τράφορντ”, με το ραντεβού της Έβερτον με την Τσέλσι να ακολουθεί σε ενδιαφέρον. Ας δούμε τα παιχνίδια και τις επιλογές που μας δίνουν.

Γουλβς – Άστον Βίλα (14:30)

Χωρίς τον Ραούλ Χιμένες που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι στο ματς με την Άρσεναλ, η Γουλβς δεν χάνει μόνο τα γκολ του Μεξικανού, αλλά αποδυναμώνεται και όλη η επιθετική λειτουργία της ομάδας. Οι “λύκοι” φιλοξενούν την δυνατή επιθετικά Άστον Βίλα σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, το οποίο όμως, λόγω του στυλ της Γουλβς δύσκολα θα ξεφύγει στο σκορ, αφού η τεσσάρα από την Λίβερπουλ θα πρέπει να μπει στις εξαιρέσεις. Θα επιλέξουμε το παιχνίδι με τα ΓΚΟΛ και συγκεκριμένα τα 2 ή 3 ΓΚΟΛ που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2-3 ΓΚΟΛ 1.95

 

Νιούκαστλ – Γουέστ Μπρομ (17:00)

Στο δεύτερο χρονικά παιχνίδι, η Νιούκαστλ φιλοξενεί την Γουέστ Μπρομ που παλεύει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα με τον κορονοϊό (το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής αναβλήθηκε, όπως και αρκετές προπονήσεις όταν είχε κλείσει το προπονητικό κέντρο) και αυτό αναμένεται να έχει αντίκτυπο και στην απόδοση. Θα επιλέξουμε το “Χ” που πληρώνει καλά και έχει πολλές πιθανότητες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ Χ 3.20

 

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μάντσεστερ Σίτι (19:30)

Το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας. Πληγωμένη από τον αποκλεισμό στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι. Η Γιουνάιτεντ έχει κάνει πολλές “επιστροφές” από την προηγούμενη σεζόν, αλλά τώρα τα πράγματα είναι αρκετά πιο δύσκολα. Η πίεση στην ομάδα είναι έντονη, τα προβλήματα με την γκρίνια και τις τάσεις φυγής του Πογκμπά που για μία ακόμα φορά βρίσκεται στο επίκεντρο για τους λάθος λόγους επιβαρύνουν το κλίμα από τον αποκλεισμό. Η Σίτι από την πλευρά της, φέτος δεν έχει εντυπωσιάσει σε πολλά παιχνίδια, αλλά το τελευταίο διάστημα δείχνει να βρίσκει ρυθμό. Η επιστροφή του Αγουέρο δε, μπορεί να λύσει το πρόβλημα του γκολ. Θα επιλέξουμε το διπλό της Σίτι…

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2 1.72

 

Έβερτον – Τσέλσι (22:00)

Στα… μπλε της Τσέλσι αναμένεται να ντυθεί και το ραντεβού στο “Γκούντισον Παρκ”. Εκεί, η Έβερτον φιλοξενεί την Τσέλσι που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Οι “μπλε” του Λάμπαρντ παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο, σκοράρουν (ξανά) πολύ και στην άμυνα η άφιξη του Μεντί βελτίωσε τα πράγματα. Η Έβερτον έχει και μία σοβαρή απουσία, αφού ο Χάμες Ροντρίγκες έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Θα επιλέξουμε το διπλό και σε αυτό το ματς.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ 2 1.70

Παρασκήνια

Θέματα