Τέσσερα over 2,5 και ένας άσος με απόδοση 12,69

Bet_John 28/07/21 - 08:06

Οι τέσσερις από τις πέντε προτάσεις μου πέρασαν την Τρίτη, με το διπλό στο Φλόρα Ταλίν – Λέγκια Βαρσοβίας (1,73), τα over 2,5 στα ματς Ελσίνκι – Μάλμε (1,83), Χιμπέρνιανς – Φόλγκορε (1,56) και τον άσο στο Χέλσινγκμποργκ – Φάλκενμπεργκ (1,96), ενώ στο γκολ χάθηκε το over 2,5 στο Μπούντουτσνοστ – Τόρσαβν (0-2 από το 73’).

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 12,69…

* Για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Γαλατασαράι υποδέχεται την Αϊντχόφεν από την οποία διασύρθηκε 5-1 στο πρώτο ματς στην Ολλανδία. Με το σκορ της περασμένης εβδομάδας στα υπόψιν, οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν ανοικτά και το over 2,5 στο 1,56 έχει αξία.

* Για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Κλουζ (Ρουμανία) φιλοξενεί την Λίνκολν (Γιβραλτάρ), της οποίας είχε επικρατήσει 2-1 εκτός έδρας την περασμένη εβδομάδα. Οι γηπεδούχοι θα βρουν χώρους για να βγάλουν φάσεις και το over 2,5 στο 1,51 μπορεί να μας πληρώσει.

* Για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η Σπάρτα Πράγας υποδέχεται την Ραπίντ Βιέννης από την οποία ηττήθηκε 2-1 την περασμένη εβδομάδα στην Αυστρία. Ομάδες με καλές επιθετικές γραμμές και οι δύο, είναι πολύ πιθανό να μας δώσουν και τώρα το over 2,5 στο 1,58.
* Στην Νορβηγία, η Χάουγκεσουντ φιλοξενεί την Στρόμσγκοντσετ. Τρία over στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έρχονται από δύο σερί over. Ένα ακόμη over 2,5 στο 1,74 είναι πολύ πιθανό.

* Στη Β’ Φινλανδίας, η Γκνίσταν υποδέχεται την ΚΠΒ. Οι γηπεδούχοι είναι στην κορυφή και έχουν πέντε νίκες και μία ισοπαλία στις προηγούμενες έξι αγωνιστικές, ενώ οι φιλοξενούμενους βρίσκονται στην τελευταία θέση, με μόλις μία νίκη σε δώδεκα ματς, έχοντας πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες στα υπόλοιπα έντεκα. Η Γκνίσταν μπορεί να μας πληρώσει με τον άσο στο 1,96.

Παρασκήνια

Θέματα