Τέσσερα over 2,5 και ένα διπλό στο 18,20

Bet_John 25/01/23 - 08:09

Πέντε προτάσεις για σήμερα, με συνολική απόδοση 18,20…

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Μπόχουμ. Τρία over στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν οκτώ over στα προηγούμενες εννέα παιχνίδια τους, με τα τέσσερα στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,62 μπορεί να μας πληρώσει.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Βέρντερ Βρέμης φιλοξενεί την Ουνιόν Βερολίνου. Τέσσερα σερί over για τους γηπεδούχους, με τα δύο στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν έξι σερί over, με τα τέσσερα στο over 3,5. Το over 2,5 στο 2,07 αξίζει το ρίσκο.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Τρία σερί over 3,5 για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να έχουν επτά over στις προηγούμενες οκτώ αγωνιστικές, με τα τρία στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,75 θα μπει στις επιλογές μου.

* Στην Μπουντεσλίγκα, η Άουγκσμπουργκ φιλοξενεί την Γκλάντμπαχ. Έξι over στις προηγούμενες επτά αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, με τα τέσσερα στο over 3,5, ενώ οι φιλοξενούμενοι έρχονται από δέκα σερί over, με τα επτά στο over 3,5. Το over 2,5 στο 1,65 συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

* Στην Ολλανδία, η Γκόου Αχέντ Ιγκλς υποδέχεται την Άλκμααρ. Τρεις ισοπαλίες και μόνο μία νίκη στις προηγούμενες τέσσερις αγωνιστικές για τους γηπεδούχους, ενώ αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μετρούν τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Η Άλκμααρ μπορεί να βγάλει το διπλό στο 1,88.

Παρασκήνια

Θέματα