Τα… ζαριά κάθονται στον άσο

Νικολαΐδης 12/08/21 - 03:16

Τετράδα άσων συνολικής απόδοσης 7,67 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Τη Μούρα αντιμετωπίζει στον μεταξύ τους επαναληπτικό της 3ης προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ η Ζαλγκίρις. Ανοικτοί λογαριασμοί ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. Ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης η Ζαλγκιρις η οποία ωστόσο δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Στόχος σήμερα, να εκμεταλλευτεί το παράγοντα έδρα, προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο γκολ το οποίο θα μεταφέρει το άγχος στη πλευρά της αντιπάλου. Από την άλλη πλευρά η Μούρα, έδειξε πολλά κακά σημεία, τα οποία αν δεν διορθώσει στο σημερινό ματς, είναι δεδομένο πως θα έχει πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

Τη Ντιναμό Μπατούμι φιλοξενεί στο μεταξύ τους επαναληπτικό της 3ης προκριματικής φάσης του Κόνφερενς Λιγκ η Σιβασπορ. Ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα η Σιβασπορ κατάφερε να αποδράσει με το τρίποντο, επικρατώντας με 2-1 της Ντιναμό στο πρώτο ματς, γυρίζοντας μάλιστα από τη κόλαση, καθώς έχανε με 1-0. Στον αντίποδα η Ντιναμό Μπατούμι, έχει πολλές δυσκολίες να αντιμετωπίσει σήμερα, καθώς εκτός του γκολ που αναζητά για να οδηγήσει την αναμέτρηση στη παράταση, στερείται των υπηρεσιών του Καπριντασβίλι ο οποίος αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στις καθυστερήσεις του πρώτου ματς. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

Σελτικ και Γιάμπλονετς κοντράρονται στο μεταξύ τους επαναληπτικό της 3ης προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ. Επιβλητική εμφάνιση και νίκη 4-2 για τη Σελτικ στο πρώτο αγώνα. Σαρωτική στο πρωτάθλημα όπου συνέτριψε με 6-0 την Νταντί, αποδεικνύοντας πως διαθέτει μεγάλη παραγωγική ικανότητα, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της τρέχουσας σεζόν. Από την άλλη η Γιάμπλονετς εκτός του σκορ του πρώτου αγώνα, έχει να αντιμετωπίσει και το γεγονός πως στα τελευταία έξι εκτός έδρας, σημείωσε, μόλις μία νίκη (5 ήττες). Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

Την Φιλαδέλφεια υποδέχεται στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς της ημιτελικής φάσης του Τσαμπιονς Λιγκ της Κεντρικής Αμερικής η Κλαμπ Αμερικα. «Τρομερές» εμφανίσεις από τους Μεξικάνους, καθώς η Κλαμπ Αμερικα προέρχεται από αήττητο σερί επτά αγώνων, έχοντας δεχθεί μόλις τρία γκολ στο διάστημα, αυτό (σε δύο ματς). Από την άλλη πλευρά η Φιλαδέλφεια δεν έχει πείσει με την έως τώρα εικόνα της, καθώς μετρά μόλις ένα τρίποντο στα πέντε τελευταία που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις. Πολλά τα αμυντικά κενά στους Αμερικανούς, θα στραφώ στον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΜΟΥΡΑ 1 2,20
ΣΙΒΑΣΠΟΡ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΜΠ. 1 1,66
ΣΕΛΤΙΚ-ΓΙΑΜΠΛΟΝΕΤΣ 1 1,45
ΚΛΑΜΠ ΑΜ.-ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ 1 1,45

Παρασκήνια

Θέματα