Τετράδα με διπλά και απόδοση 13,58

Ο Μάγος 26/05/19 - 15:28

Τα πρωταθλήματα τελειώνουν και αυτά της σκανδιναβίας ειναι που θα μας κρατήσουν συντροφιά.

Για αυτό το λόγο η πρώτη μας επιλογή έρχεται από τη Νορβηγία και το διπλό στον αγώνα της Τρόμσο με τη Μόλντε. Οι γηπεδούχοι δεν ξεκίνησαν καλά το πρωτάθλημα και βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με φόρα και πήραν κεφάλι στην κούρσα του πρωταθλήματος. Το διπλό συγκεντρωνει πολλές πιθανότητες με απόδοση 1.65.

Πάμε στη δεύτερη κατηγορία και θα στηρίξουμε κι εδώ την πρωτοπόρο. Η Ααλεσούντ παραμένει αήττητη και δεν αναμένεται να συναντήσει δυσκολίες στην έδρα της Γιέρβ. Οι γηπεδούχοι παρουσιάζονται αξιόμαχοι αλλά είναι ενα σκαλί πιο κάτω από τους φιλοξενούμενους. Στο 1.73 το διπλό.

Παραμένουμε στην ίδια κατηγορία, όπου επιλέξαμε ένα ακόμα διπλό. Αυτό της Σάντεφιορντ μέσα στην έδρα της Στρόμεν. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν γευτει ακόμα τη χαρά της νίκης και έχουν την τρίτη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος. Αντίθετα οι γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι και η νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι ειναι στα χέρια τους. Το διπλό βρίσκεται στο 1.73

Η τελευταία μας επιλογή έχει αρκετή δόση ρίσκου. Στην τελευταία αγωνιστική της Αυστρίας η αδιάφορη Λίντσερ υποδέχεται την Αούστρια. Οι φιλοξενούμενοι με τρεις νίκες στα τελευταία της τέσσερα παιχνίδια μπήκε γερά στο παιχνίδι της τρίτης θέσης. Είναι αγώνας τελικός για την Αούστρια και θα την στηρίξουμε. Υπολογίζουμε ότι θα απουσιάσει και το μεγάλο αστέρι της Λίντσερ ο Γκόιγκινγκερ (14 γκολ και 17 ασιστ). Στο 2.75 το διπλό.

ΟΙ «ΜΑΓΙΚΕΣ» ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΡΟΜΣΟ – ΜΟΛΝΤΕ                           2                  1.65

ΓΙΕΡΒ – ΑΑΛΕΣΟΥΝΤ                          2                  1.73

ΣΤΡΟΜΕΝ – ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ             2                   1.73

ΛΙΝΤΣΕΡ – ΑΟΥΣΤΡΙΑ                        2                   2.75

 

 

Παρασκήνια

Θέματα