Τετράδα στο 6,14

Νικολαΐδης 8/05/21 - 06:02

Τετράδα ρίσκου η οποία αποτελείται από έναν άσο, ένα Over 2,5 και δύο διπλά συνολικής απόδοσης 6,14, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

 

  • Την Σαλκε φιλοξενεί για την 32η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, η Χόφενχαϊμ. Έξι πόντους μακριά από την θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ παραμονής βρίσκεται η Χόφενχαϊμ η οποία δεν θέλει σε καμία των περιπτώσεων να βρεθεί εκεί. Αήττητη στα τελευταία τέσσερα η ομάδα του Χενες, θα προσπαθήσει να πάρει το τρίποντο απέναντι στην ήδη υποβιβασμένη Σαλκε, προκειμένου να μην αρχίσει να αγχώνεται για το μέλλον της. Από την άλλη οι «βασιλικοί μπλε» στοχεύουν σε μία καλή εμφάνιση, θέλοντας να αποχαιρετήσουν τα μεγάλα «σαλόνια» με τον καλύτερο δυνατό, τρόπο. Το Over 2,5, είναι η επιλογή μου. 
  • Στην έδρα της Σπετσια δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 35ης αγωνιστικής του Καμπιονάτο, η Νάπολι. Τρεις πόντους πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού βρίσκεται η γηπεδούχος ομάδα, με την Σπετσια να παραμένει δίχως νίκη στα τέσσερα τελευταία. Από την άλλη η Νάπολι ανέβασε ρυθμό, τρέχοντας αήττητο σερί δώδεκα αγώνων, χάρη στο οποίο βρέθηκε στο – 2 από την δεύτερη, θέση. Το διπλό, είναι η επιλογή μου. 
  • Την Φενέρμπαχτσε υποδέχεται στο πλαίσιο της 40ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ στην Τουρκία, η Ανκαραγκιουζού. Έναν πόντο κάτω από τις θέσεις της παραμονής βρίσκεται η γηπεδούχος ομάδα, με την Ανκαραγκιουζού να παραμένει δίχως νίκη για πέντε σερί αγωνιστικές. Από την άλλη πλευρά η Φενέρμπαχτσε πήρε δύσκολο τρίποντο με 3-1 απέναντι στην Ερζουρουνσπορ, αυξάνοντας το αήττητο σερί της σε έξι αγώνες. Πέντε πόντους πίσω από την δεύτερη Μπεσικτας η οποία δοκιμάζεται απέναντι στη Γαλατασαράι και ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές, θεωρώ πως η Φενέρμπαχτσε, θα πάρει το τρίποντο που θα την κρατήσει στη μάχη του τίτλου.   
  • Την Καεν υποδέχεται για την 37η και προτελευταία αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας στη Γαλλία, η Τουλούζ. Με ένα ματς λιγότερο η γηπεδούχος του σημερινού αγώνα, βρίσκεται τέσσερις πόντους πίσω από την δεύτερη Κλερμόν. Σήμερα η Τουλούζ, θέλει το τρίποντο, περιμένοντας την τελευταία αγωνιστική απώλεια της Κλερμόν στην έδρα της σημερινής αντιπάλου των «βιόλα» η οποία μάχεται για την παραμονή. Από την άλλη η Καεν βρίσκεται μεταξύ υποβιβασμού και παραμονής και για να νιώθει σίγουρη, θα πρέπει να σημειώσει δύο νίκες, περιμένοντας ένα στραβοπάτημα της Νιορ. Δύσκολη αποστολή σήμερα, θα πάω με τον άσο. 

 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΣΠΕΤΣΙΑ-ΝΑΠΟΛΙ    2    1,50

ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΣΑΛΚΕ    OVER 2,5    1,60

ΑΝΚΑΡΑΓΚΙΟΥΖΟΥ-ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ    2    1,60 

ΤΟΥΛΟΥΖ-ΚΑΕΝ    1    1,60

 

Παρασκήνια

Θέματα