Τρία «κλειδιά» που οδηγούν στο ταμείο

Νικολαΐδης 21/07/21 - 02:49

Τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από ένα άσο, ένα διπλό και ένα Over 2,5 συνολικής απόδοσης 4,79 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Την Λουντογκόρετς υποδέχεται στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου στο Τσαμπιονς Λιγκ η Μούρα. Πρωταθλήτρια Σλοβενίας η γηπεδούχος ομάδα η οποία ξεκίνησε άσχημα τη φετινή της προσπάθεια, καθώς η Μούρα ηττήθηκε με 3-0 στη πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος με 3-0. Στόχος σήμερα, να εκμεταλλευτεί την έδρα αποκτώντας προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού. Στον αντίποδα η Λουντογκόρετς για ακόμα μία χρονιά κατέκτησε το τίτλο και μπαίνει στα προκριματικά με στόχο τη πρόκριση και το ραντεβού με μίας εκ’ των Ολυμπιακού/Νέφτσι. Σαφώς πιο έμπειρη ομάδα η φιλοξενούμενη αλλά και πιο ποιοτική, θα στραφώ στο διπλό.

Τη Νέφτσι υποδέχεται στο πρώτο από τα δύο μεταξύ τους ματς του δεύτερου προκριματικού γύρου στο Τσαμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός. Άνετη επικράτηση εντός συνόρων για τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιωτες να κατακτούν το πρωτάθλημα, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη περσινή σεζόν. Στόχος σήμερα το τρίποντο με επιβλητικό τρόπο, προκειμένου να επιβεβαιώσει το τίτλο του φαβορί, στέλνοντας μήνυμα στους υποψήφιους αντιπάλους του. Από την άλλη η Νέφτσι κατέκτησε το τίτλο στο Αζερμπαϊτζάν, ωστόσο έχει δύσκολο έργο σήμερα, καθώς καλείται να σημειώσει τη 3η της νίκη σε στα δέκα ματς που έδωσε εκτός έδρας στο θεσμό. Πιο έμπειρος ο Ολυμπιακός, θα στραφώ στο Over 2,5.

Την Μπραζιλ φιλοξενεί για τη 13η αγωνιστική της δεύτερης κατηγορίας στην Βραζιλία η Ναουτικο. Αήττητο σερί 15 αγώνων στο πρωτάθλημα για τη Ναουτικο η οποία έπιασε κορυφή, τρέχοντας αήττητο σερί στα δώδεκα φετινά. Από την άλλη η Μπραζιλ ανέβασε στροφές τρέχοντας αήττητο σερί δύο αγωνιστικών δίχως να δεχθεί γκολ, ωστόσο βρίσκεται δύο μόλις πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΜΟΥΡΑ-ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ 2 1,92
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΝΕΦΤΣΙ OVER 2,5 1,60
ΝΑΟΥΤΙΚΟ-ΜΠΡΑΖΙΛ 1 1,56

Παρασκήνια

Θέματα