Τρεις επιλογές στο 5,84

Νικολαΐδης 6/05/21 - 08:33

Τριάδα  η οποία αποτελείται από δύο επιλογές στα 2-3 γκολ και ένα Over 2,5 συνολικής απόδοσης απόδοσης 5,84,ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα. 

 

  • Την Βιγιαρεαλ φιλοξενεί στον μεταξύ τους επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, η Αρσεναλ. Νίκη με 1-0 αναζητά σήμερα η ομάδα του Λονδίνου η οποία αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο πρώτο ματς και παρότι από το 58′ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο (δεύτερη κίτρινη Θεμπάγιος) ως το 80′ (δεύτερη κίτρινη Καπούε), κατάφερε να σκοράρει με πέναλτι στο 73′. Το σκορ αυτό, αυξάνει τις ελπίδες της Άρσεναλ για πρόκριση και οι «κανονιερηδες» έρχονται με την ψυχολογία στα ύψη, μετά το 2-0 επί της Νιούκαστλ. Από την άλλη η Βιγιαρεάλ κατάφερε να πάρει το εντός έδρας τρίποντο, ωστόσο το γκολ που δέχθηκε, δυσκολεύει το έργο της πρόκρισης. Στόχος, να πετύχει ένα γκολ σήμερα, δυσκολεύοντας το έργο της Αρσεναλ. Τα 2-3 γκολ, είναι η επιλογή μου. 
  • Την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στον μεταξύ τους επαναληπτικό της ημιτελικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ, η Ρομα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ μόλις στο 9′, ωστόσο αντέδρασε και γύρισε υπέρ της το σκορ στο 33′ με 2-1. Από εκεί και πέρα όμως η Ρομα υπέστη μπλακάουτ με αποτέλεσμα να γνωρίσει την συντριβή με 6-2. Δύσκολο το έργο των Ρωμαίων σήμερα, καθώς καλούνται να σημειώσουν τέσσερα γκολ, χωρίς να δεχθούν κανένα για να πάρουν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε ισχυρό «μαξιλαράκι» ασφαλείας και πηγαίνει στο σημερινό ματς, προκειμένου να το υπερασπιστεί. Δεν έχει να χάσει τίποτα η Ρομα, θεωρώ πως θα προσπαθήσει να πετύχει το θαύμα, με αποτέλεσμα να στραφώ στο Over 2,5. 
  • Στην έδρα της Ιντεπετιέντε Σάντα Φε δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου στο Κόπα Λιμπερταδόρες, η Ριβερ Πλειτ. Προβλημάτισε στα δύο πρώτα ματς η ομάδα της Κολομβίας η οποία σημείωσε μία ισοπαλία και μία ήττα. Από την άλλη, η Ριβερ Πλειτ μετά το 1-1 στο ντέρμπι του ομίλου με την Φλουμινένσε, επικράτησε με 2-1 της Τζούνιορ Μπουκαραμανγκά και με νέο τρίποντο σήμερα, αποκτά σαφέστατο προβάδισμα πρωτιάς. Θεωρώ πως η Ιντεπετιέντε Σάντα Φε θα βάλει δύσκολα με αποτέλεσμα να στραφώ στα 2-3 γκολ. 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΡΣΕΝΑΛ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ    2-3 ΓΚΟΛ    2,05 

ΡΟΜΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.    OVER 2,5    1,50

ΙΝΤΕΠ. ΣΑΝΤΑ Φ.-ΡΙΒΕΡ ΠΛ.    2-3 ΓΚΟΛ    1,90 

 

Παρασκήνια

Θέματα