Τρεις επιλογές στο 6,31

Νικολαΐδης 10/05/21 - 10:10

Τριάδα η οποία αποτελείται από δύο επιλογές στα 2-3 γκολ και ένα άσο συνολικής απόδοσης 6,31, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.  

 

 

  • Την Μπέρνλι υποδέχεται στο ματς με το οποίο ολοκληρώνεται η 35η αγωνιστική της Πρεμιερ Λιγκ, η Φουλαμ. Μόνο νίκη αναζητούν οι «κοταντζερς», καθώς η Φουλαμ βρίσκεται εννιά πόντους πίσω από την φιλοξενούμενη και με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, οδηγείται στον υποβιβασμό. Από την άλλη η Μπέρνλι, δεν θέλει να ηττηθεί, καθώς ακόμα και με ισοπαλία, καταφέρνει να παραμείνει στα μεγάλα… σαλόνια. Αμφίρροπη μάχη, θα στραφώ στα 2-3 γκολ. 
  • Την Γρανάδα φιλοξενεί για την 35η αγωνιστική της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Μπέτις. Με νίκη σήμερα η ομάδα της Ανδαλουσίας, σκαρφαλώνει στη 6η θέση, αφήνοντας πίσω της, την Βιγιαρεαλ. Αήττητη για έξι σερί ματς η Μπέτις η οποία σημείωσε μία νίκη ωστόσο στο διάστημα, αυτό. Στον αντίποδα η Γρανάδα υπέστη εντός έδρας ήττα 1-0 από την Καντιθ την προηγούμενη αγωνιστική με αποτέλεσμα να μείνει έξι πόντους μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ. Δύσκολη αποστολή η σημερινή, ωστόσο θα προσπαθήσει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, προκειμένου να αναπτερώσει τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη. Τα 2-3, είναι και εδώ η επιλογή μου. 
  • Τελευταία αγωνιστική στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, με την Μόνζα να υποδέχεται την Μπρέσια σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα, ματς. Με νίκη η Μόνζα, περιμένει ήττα της Σαλερνιτανα κόντρα στη Πεσκάρα, προκειμένου να πάρει το δεύτερο εισιτήριο της ανόδου. Από την άλλη πλευρά η Μπρέσια, θέλει το τρίποντο προκειμένου να βρίσκεται σίγουρα στα πλέι-οφ διεκδίκησης του 3ου εισιτηρίου της ανόδου. Σε διαφορετική περίπτωση, θέλει ήττες των Σπαλ και Ρετζινα, προκειμένου να βρεθεί, εκεί. Ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, θα ρισκάρω στον άσο, καθώς η Μόνζα έδειξε σε «τρομερή» κατάσταση στα δύο τελευταία. 

 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ

ΜΟΝΖΑ-ΜΠΡΕΣΙΑ    1    1,75

ΜΠΕΤΙΣ-ΓΡΑΝΑΔΑ    2-3 ΓΚΟΛ    1,90 

ΦΟΥΛΑΜ-ΜΠΕΡΝΛΙ    2-3 ΓΚΟΛ    1,90 

 

Παρασκήνια

Θέματα