Τριάδα ταμείου

Νικολαΐδης 14/05/21 - 07:51

Τεράστια επιτυχία σημειώθηκε στη στήλη της Τετάρτης, όπου επιβεβαιώθηκε η τετράδα μας, χαρίζοντας απόδοση 6,93. Συγκεκριμένα, πέρασε το Over 2,5 (1,60) στο Λειψία-Ντόρτμουντ, το 2/2 Ημ.-Τελ. (1,75) της Ρέαλ Μαδρίτης, ο άσος (1,50) της Γκρέμιο και ο άσος (1,65) της Βελεζ Σάρσφιλντ. Τριάδα η οποία αποτελείται από δύο άσους και μία επιλογή από 2-3 γκολ, συνολικής απόδοσης απόδοσης 4,85, ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

 

  • Με την αναμέτρηση της Σααμπρίγκεν απέναντι στη Μεπεν ανοίγει η αυλαία της 37ης αγωνιστικής της 3ης κατηγορίας στη Γερμανία. Χάθηκε το «τρένο» της ανόδου για την γηπεδούχο ομάδα, ενώ την ίδια ώρα η φιλοξενούμενη μάχεται προκειμένου να παραμείνει πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού, δύο στροφές πριν το τέλος. Αμφίρροπη μάχη, θα στραφώ στα 2-3 γκολ. 

 

  • Την Καρταγένα υποδέχεται για τη 39η αγωνιστική της Σεγούντα Ντιβιζιόν, η Εσπανιολ. Η ομάδα της Βαρκελώνης, αναζητά έναν πόντο στα δύο εναπομείναντα ματς, προκειμένου να επικυρώσει και μαθηματικά την άνοδο. Παράλληλα, θέλει το τρίποντο ώστε να παραμείνει πρώτη ως το τέλος, τέσσερις στροφές πριν την ολοκλήρωση. Από την άλλη η Καρταγένα μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού και είναι υπό πίεση, καθώς βρίσκεται έναν μόλις πόντο πάνω από τις τελευταίες θέσεις. Φαβορί και δικαίως η Εσπανιολ, θα στηρίξω τον άσο.
  • Την Μορειρένσε φιλοξενεί για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα, η Μπραγκα. Στη 4η θέση της κατάταξης, δίχως να κινδυνεύει, αλλά και δίχως πιθανότητες για κάτι καλύτερο η Μπραγκα, θέλει το τρίποντο ώστε να αποχαιρέτησει με νίκες τις εντός έδρας υποχρεώσεις της. Από την άλλη η Μορειρένσε έσωσε από νωρίς την παρτίδα της παραμονής και πηγαίνει στα δύο εναπομείναντα, χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Ο άσος είναι η επιλογή μου. 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ 

ΣΑΑΜΠΡΙΓΚΕΝ – ΜΕΠΕΝ    2-3 ΓΚΟΛ    1,90 

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ    1    1,65 

ΜΠΡΑΓΚΑ-ΜΟΡΕΙΡΕΝΣΕ    1    1,55

Παρασκήνια

Θέματα