Φαβορί οι φιλοξενούμενοι

Νικολαΐδης 27/07/21 - 02:08

Τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από ισάριθμα διπλά συνολικής απόδοσης 6,47 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Στο Ταλίν απέναντι στη Φλορα δοκιμάζει τις δυνάμεις της στο δεύτερο μεταξύ τους ματς της δεύτερης προκριματικής φάσης του Τσαμπιονς Λιγκ η Λεγκια. Ηταν κατώτερη των περιστάσεων, ωστόσο εκμεταλλεύτηκε την αστοχία της αντιπάλου της και μία από τις λιγοστές ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και μείωσε στο τελικό 2-1. Δύσκολη αποστολή, αλλά όχι ακατόρθωτη η σημερινή για τη Φλορα η οποία ποντάρει στη δύναμη της έδρας, ώστε να φτάσει στη πρόκριση. Στον αντίποδα η Λεγκια διαθέτει τη ποιότητα αλλά και την εμπειρία προκειμένου να πετύχει ένα γρήγορο γκολ με το οποίο θα κόψει τα όνειρα των γηπεδούχων. Το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

Την Ντιναμό Ζάγκρεμπ φιλοξενεί στο μεταξύ τους επαναληπτικό της δεύτερης προκριματικής φάσης του Τσαμπιονς Λιγκ η Ομόνοια. Ανώτερη καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα η Ντιναμό, επέβαλε το ρυθμό της και επικράτησε με 2-0 των Κυπρίων. Δύσκολη η σημερινή αποστολή για την Ομόνοια η οποία φανέρωσε πολλά θέματα κυρίως αμυντικά αλλά και στην ανάπτυξη. Από την άλλη η Ντιναμό Ζάγκρεμπ επιβεβαίωσε το τίτλο του φαβορί και ποντάρει στην εμπειρία και την ποιότητα της για να προκριθεί εύκολα στην επόμενη φάση. Το διπλό, είναι η επιλογή μου.

Ζαλγκιρις και Φερετσβάρος κοντράρονται στο μεταξύ τους επαναληπτικό του δεύτερου προκριματικού στο Τσαμπιονς Λιγκ. Κακή εικόνα στο πρώτο ματς για τους Λιθουανούς, όπου η Ζαλγκιρις ηττήθηκε με 2-0 από την αντίπαλο της και βρίσκεται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση. Από την άλλη πλευρά η Φερετσβάρος απέκτησε ισχυρό προβάδισμα και θέλει σήμερα να πετύχει ένα γρήγορο γκολ, προκειμένου να βάλει τέλος στις ελπίδες των γηπεδούχων. Σε καλύτερη κατάσταση η Φερετσβάρος, θα ρισκάρω στο διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΦΛΟΡΑ-ΛΕΓΚΙΑ 2 1,75
ΟΜΟΝΟΙΑ-ΝΤΙΝΑΜΟ Ζ. 2 1,85
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΦΕΡΕΤΣΒΑΡΟΣ 2 2,00

Παρασκήνια

Θέματα