Φαβορί που αξίζει να στηρίξουμε

Νικολαΐδης 22/08/21 - 03:28

Τετράδα ρίσκου η οποία αποτελείται από τρεις άσους και ένα διπλό συνολικής απόδοσης 10,65 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Τη Ρέαλ Μαδρίτης φιλοξενεί στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβιζιόν η Λεβάντε. Αρκετά καλή εικόνα για τις «νυχτερίδες» απέναντι στη Καντιθ, όπου η Λεβάντε έφυγε με το βαθμό, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις του αγώνα (1-1). Από την άλλη η Ρέαλ Μαδρίτης παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο απέναντι στην Αλαβες, την οποία συνέτριψε με 4-1, μέσα στην έδρα της τελευταίας. Ευκολία στο σκοράρισμα για τη Ρέαλ το διπλό, αξίζει το ρίσκο.

Την Τρουά φιλοξενεί στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Σαμπιονά το Στρασβούργο. Κακό πρόσωπο στη πρεμιέρα όπου και ηττήθηκε με 2-0 από την Ανζε. Τη δεύτερη αγωνιστική το Στρασβούργο ωστόσο παρουσίασε βελτιωμένη εικόνα, βάζοντας δύσκολα στη Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία όμως ηττήθηκε με 4-2 ολοκληρώνοντας το ματς με παίκτη λιγότερο (δεύτερη κίτρινη στο 81′ Τζικου). Από την άλλη πλευρά η Τρουά εντυπωσίασε απέναντι στη Παρί όπου έχασε δύσκολα με 2-1, ενώ τη δεύτερη αγωνιστική εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, γνωρίζοντας δεύτερη ήττα (2-0) από τη Κλερμόν. Πιο ποιοτική ομάδα το Στρασβούργο, θα ρισκάρω στον άσο.

Χόφενχαϊμ και Ουνιον Βερολίνου κοντράρονται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στη Μπουντεσλίγκα. Εξαιρετική εικόνα από τους «χωριάτες» στη πρεμιέρα, όπου η Χόφενχαϊμ απέδρασε με το επιβλητικό 4-0 από την έδρα της Αουγκσμπουργκ. Πολύ καλή δουλειά στο αμυντικό κομμάτι, συγκεντρωμένη στο επιθετικό, χρειάζεται ωστόσο ακόμα χρόνο προκειμένου να «δέσουν» τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα με το υπόλοιπο ροστερ. Από την άλλη η Ουνιόν ήταν εξαιρετική για ένα ημίχρονο απέναντι στη Λεβερκούζεν, με την οποία έμεινε στο 1-1. Πρόβλημα στην άμυνα, όπου έδειξε να διαθέτει αρκετές τρύπες, συνεχίζει να παράγει επιθετικά σε συνέχεια των περσινών εμφανίσεων της. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

Παλμέιρας και Κουϊάμπα κοντράρονται στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του Μπραζιλειραο. Προβλημάτισε με τις τελευταίες εμφανίσεις της με αποτέλεσμα να υποχωρήσει στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο η εμφάνιση στον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Κόπα Λιμπερταδόρες απέναντι στη Σάο Πάολο (1-1 πρώτο ματς) ήταν ένα δείγμα των ικανοτήτων της και το 3-0 της έδωσε τη πρόκριση στην επόμενη φάση. Από την άλλη η Κουϊάμπα μετά το διάλειμμα με τη νίκη 1-0 επί της Ατλέτικο Παραναένσε, ηττήθηκε με το ίδιο σκορ από την Γκρέμιο. Μόλις τέσσερις πόντους στα πέντε τελευταία, όπου σκόραρε τρεις φορές. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ-ΤΡΟΥΑ 1 2,10
ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ-ΟΥΝΙΟΝ Β. 1 2,05
ΠΑΛΜΕΙΡΑΣ-ΚΟΥΙΑΜΠΑ 1 1,50
ΛΕΒΑΝΤΕ-ΡΕΑΛ Μ. 2 1,65

Παρασκήνια

Θέματα