Φουλάρει για «σεντόνι» η Σεντ Ετιέν

Ο Μάγος 5/05/19 - 14:37

Ο Μάγος κάνει ντεμπούτο σήμερα και θα σας παρουσιάσει τέσσερα βασικά κόλπα κι ένα τρικ με ρίσκο.

Ξεκινάμε από τη Γαλλία και το παιχνίδι της Μονακό με την Σεντ Ετιέν. Η ομάδα του πριγκιπάτου βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, όμως οι τελευταίες εμφανίσεις της δεν ήταν καλές. Απέναντί της θα βρεθεί η Σεντ Ετιέν που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και μάχεται με τη Λυών για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Champions League. Η διπλή ευκαιρία (Χ2) δίνει το αξιοσέβαστο 1.72. Για τους τολμηρούς το 2 δίνει 3.10.

Παραμένουμε στο γαλλικό πρωτάθλημα και στην αναμέτρηση της Μονπελιέ με την Αμιάν. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και προσπαθούν να πιάσουν την Σεντ Ετιέν. Προέρχονται από τη νίκη επί της Παρί και έστω και δύσκολα θα καταφέρουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς, απέναντι σε μια ομάδα που θα κλειστεί και θα κάνει το σταυρό της να μην δεχθεί γκολ. Στο 1.60 ο άσσος.

Παίρνουμε το αεροπλάνο και μεταφερόμαστε στη Γερμανία για να δούμε το παιχνίδι της Λεβερκούζεν με την Αιντραχτ Φρ.. Οι δύο ομάδες μάχονται για την τέταρτη θέση. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλό φεγγάρι, με τον επιθετικό της Φόλαντ να συνεχίζει τα μαγικά του μέσα στο 2019. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι δείχνουν να έχουν ρίξει περισσότερο βάρος στα παιχνίδια με την Τσέλσι για τα ημιτελικά του Γιουρόπα. Η Λεβερκούζεν μπορεί να πάρει ενα σημαντικό τρίποντο με τον άσσο να πληρώνει 1.60.

Ολοκληρώνουμε τα βασικά μας «κόλπα» με το διπλό της Κλαμπ Μπριζ μέσα στην έδρα της Γάνδη. Οι φιλοξενούμενοι προσπαθούν να πιάσουν τη Γκενκ στην κορυφή της βαθμολογίας. Προέρχεται από τη νίκη επί της Αντερλεχτ και θέλει να πάει «αλώβητη» στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την πρωτοπόρο Γκενκ. Η Γάνδη είναι ράκος ψυχολογικά μετά την απώλεια του κυπέλλου από τη Μαλίν και δύσκολα θα είναι συγκεντρωμένη. Στο 1.75 το διπλό.

Τέλος θα προσπαθήσουμε να περάσουμε ένα δύσκολο αλλά πολύ πιθανό τρικ με τον άσσο του Ατρόμητου στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Η αγωνιστική εικόνα των δύο ομάδων μας «σπρώχνει» στον άσσο του 2.60.

ΟΙ «ΜΑΓΙΚΕΣ» ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

ΜΟΝΑΚΟ – ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ (18:00)                  2- Χ2(ΔΠ)         3,10 – 1,72

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΑΜΙΑΝ (16:00)                            1                      1,60

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. (19:00)      1                      1,60

ΓΑΝΔΗ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ (19:00)                    2                      1,75

 

ΤΟ «ΤΡΙΚ»

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΟΦΗ (19:00)                             1                      2,60

Παρασκήνια

Θέματα