Φουλ του «άσου» στη Βραζιλία!

Southern 14/10/18 - 13:29

Με 2 στα 3 δεν πήγαμε και τόσο άσχημα χθες και εδώ που τα λέμε η Σλοβακία δεν άξιζε να χάσει από την Τσεχία αλλά με τέτοια άμυνα δεν άξιζε ούτε να νικήσει.

Σήμερα το… ζουμί είναι στη Βραζιλία, όπου οι παράλληλες υποχρεώσεις ορισμένων ομάδων που έχουν σημαντικά ματς μεσοβδόμαδα για άλλες διοργανώσεις, τις υποχρεώνει να πάνε με ροτέισον στη πρωτάθλημα.

Μάστορας της διαχείρισης και του ροτέισον ο Φελίπε Σκολάρι στην Παλμέιρας. Από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία (τον περασμένο Ιούλιο) δεν έχει επαναλάβει ποτέ την ίδια ενδεκάδα σε δεύτερο συνεχόμενο ματς. Ο έμπειρος κόουτς συνηθίζει να μοιράζει το χρόνο συμμετοχής σε ολόκληρο το ρόστερ που έχει στα χέρια του και με αυτόν τον τρόπο έχει οδηγήσει την «Βερντάο» στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Γκρέμιο είναι πιο ανταγωνιστική εκτός έδρας φέτος, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, όμως σκοράρει δύσκολα και η Παλμέιρας είναι πολύ αποτελεσματική αμυντικά. Ο «άσος» της Παλμέιρας στο 1,95.

Η Κρουζέιρο νίκησε 1-0 την Κορίνθιανς στον πρώτο τελικό του Κυπέλλου τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης κι έχει… καπάκι τον επαναληπτικό μεσοβδόμαδα. Αναμένεται να… ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα ο προπονητής της, Μάνο Μενέζες, προκειμένου να κρατήσει τους βασικούς ξεκούραστους. Ευκαιρία για την Βάσκο Ντα Γκάμα που στην έδρα της είναι αρκετά ανταγωνιστική, να πάρει το τρίποντο και να κάνει αποφασιστικό βήμα παραμονής. Ακόμα πιο ψηλά, στο 2,16, ο «άσος» των «μπακαλιάρων» του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς η Ιντερνασιονάλ υποδέχεται την Σάο Πάουλο σε έναν αγώνα «δίχως αύριο», καθώς όποιος χάσει λέει ουσιαστικά αντίο στο πρωτάθλημα. Αμφότερες σε όχι και τόσο καλή κατάσταση το Φθινόπωρο, περιμένουμε να μιλήσει η έδρα για την Ιντερνασιονάλ που μετράει φέτος 10-3-0 στο Πόρτο Αλέγκρε και πετυχαίνει τη Σάο Πάουλο χωρίς τον σημαντικότατο Εβέρτον που κάνει τα πάντα μεσοεπιθετικά. Η νίκη της Ιντερνασιονάλ στο… καυτό «Μπέιρα Ρίο» προσφέρεται στο 2,02.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ (14/10)

ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ – ΓΚΡΕΜΙΟ (22.00)     1       1,95

ΒΑΣΚΟ – ΚΡΟΥΖΕΪΡΟ (22.00)      1          2,16

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ – ΣΑΟ ΠΑΟΥΛΟ (22.00)       1        2,02

Παρασκήνια

Θέματα