Φουλ του άσου

Νικολαΐδης 30/07/21 - 02:31

Τρίτο σερί ταμείο σημειώθηκε τη Πέμπτη μετά την επιβεβαίωση του διπλού (1,90) των ΗΠΑ, του άσου (1,60) της Χαποέλ Μπερ Σεβα και του διπλού (1,70) της Βασιλεία, προσφέροντας απόδοση 5,16. Τριάδα ρίσκου η οποία αποτελείται από ισάριθμους άσους συνολικής απόδοσης 4,43 ξεχώρισα από το σημερινό πρόγραμμα.

Την Ντάρμσταντ υποδέχεται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας στην Γερμανία η Καρλσρούη. Εντυπωσιακή εμφάνιση στη πρεμιέρα από τη Καρλσρούη η οποία επικράτησε με 3-1 της νεοφώτιστης Χανσα Ροστοκ. Με μεγάλες υποσχέσεις το ποιοτικό και έμπειρο σύνολο των «μπλε» τη τρέχουσα, σεζόν. Από την άλλη πλευρά η Ντάρμσταντ ηττήθηκε εύκολα με 2-0 εντός έδρας από τη Ρέγκενσμπουργκ, αποδεικνύοντας πως χρειάζεται πολύ δουλειά για να βρεθεί σε ικανοποιητικό επίπεδο. Ο άσος, αξίζει το ρίσκο.

Γκενκ και Οστάνδη κοντράρονται στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Βελγίου. Πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στη πρεμιέρα για τη Γκενκ η οποία απέσπασε ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Στάνταρ Λιέγης, σκοράροντας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης (είχε προηγηθεί η Στάνταρ στο 69′ με τον Λαίφη). Στον αντίποδα η Οστάνδη ξεκίνησε με το αριστερό την προσπάθεια της, γνωρίζοντας βαριά εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Σαρλερουα, αποδεικνύοντας πως δεν έχει αποκτήσει ακόμα, αγωνιστικό παλμό. Ο άσος, είναι η επιλογή μου.

Νέα Υόρκη Σίτι και Κολόμπους κοντράρονται σε ενα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς στο πρόγραμμα του MLS. Εξαιρετική εικόνα από τη Νέα Υόρκη Σίτι η οποία προέρχεται από δύο απανωτές νίκες όπου κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της. Από την άλλη το Κολόμπους δείχνει σοβαρότητα και συνέπεια τρέχοντας αήττητο σερί έξι αγώνων και με ένα ματς περισσότερο, βρίσκεται έναν πόντο πάνω από τη σημερινή αντίπαλο του. Αμφίρροπη μάχη, ωστόσο θεωρώ πως τη συγκεκριμένη στιγμή η Νέα Υόρκη βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και θα στηρίξω τον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ Σ.-ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ 1 1,46
ΓΚΕΝΚ-ΟΣΤΑΝΔΗ 1 1,60
ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ-ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ 1 1,90

Παρασκήνια

Θέματα