Δοκάρι και έξω η εθνική μας ομάδα!

Η εθνική μας ομάδα είχε δύο δοκάρια, αλλά ηττήθηκε 2-0 από την Σουηδία, η οποία ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου, ξεπερνώντας την Ισπανία!

Betfootball 13/10/21 - 00:59

Δοκάρι και έξω! Η εθνική μας ομάδα έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο για ένα ημίχρονο, πίεσε αφόρητα την εθνική Σουηδίας στην έδρα της, είχε δύο δοκάρια, αλλά στο β΄ μέρος πλήρωσε τα λάθη της και έχασε 2-0 για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου των προκριματικών. Με αυτή την ήττα η εθνική μας ομάδα λέει ουσιαστικά αντίο στο Μουντιάλ, καθώς ακόμα και για την 2η θέση θέλει σχεδόν απίθανο συνδυασμό αποτελεσμάτων.Η Σουηδία αντιθέτως, ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου, ξεπερνώντας την Ισπανία.

Ο Μασούρας που προκάλεσε πολλά προβλήματα στην άμυνα των Σουηδών είχε δοκάρι στο 21΄ και μία καλή ευκαιρία στο 35΄. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Παυλίδης είχε δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά σε σέντρα του Μασούρα!

Το β΄ μέρος ξεκίνησε με την ίδια εικόνα και την εθνική μας να είναι καλύτερη από την Σουηδία και να την πιέζει. Όλα αυτά άλλαξαν στο 58΄, όταν ο Μαυροπάνος έκανε… άτσαλο και βιαστικό πέναλτι στον Ίσακ. Ο Φόρσμπεργκ νίκησε τον Βλαχοδήμο και έκανε το 1-0! Το γκολ έβγαλε την εθνική μας ομάδα από το ρυθμό της και στο 69΄ μετά από νέο λάθος στην άμυνα ο Ίσακ έκανε το 2-0 που έμεινε έως το τέλος!

Την ίδια ώρα, η Γεργία νικούσε 1-2 στο Κόσοβο.

Παρασκήνια

Θέματα