Κλότσησε την τύχη της!

Η εθνική μας ομάδα έμεινε στο 1-1 με την Γεωργία στην Τούμπα, σπαταλώντας το αυτογκόλ των αντιπάλων και την ισοπαλία στην Ισπανία! Οι "ταύροι" του Λουίς Ενρίκε νίκησαν 3-1 το Κόσοβο

Betfootball 1/04/21 - 00:40

Ανώμαλη προσγείωση για την εθνική μας ομάδα που έμεινε στο 1-1 με την Γεωργία στην Τούμπα για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ. Η εθνική μας ομάδα… κλότσησε την τύχη της και ουσιαστικά «έσβησε» τον πολύτιμο βαθμό που πήρε στην Ισπανία. Σε ένα φτωχό από φάσεις παιχνίδι, η εθνική μας ομάδα προηγήθηκε στο 75΄ με αυτογκόλ του Κακαμπάτζε! Η τύχη ήταν ξανά με το μέρος της εθνικής μας, η οποία όμως αυτή τη  φορά δεν την εκμεταλλεύτηκε και δύο λεπτά αργότερα δέχθηκε την ισοφάριση με εντυπωσιακό γκολ του Κβαρατσκέλια που έκανε υπέροχη ατομική προσπάθεια και τελείωσε ιδανικά τη φάση μόνος του απέναντι στην ελληνική άμυνα! Με την εικόνα που είχε η εθνική μας ομάδα, η ισοπαλία ήταν ένα καλό αποτέλεσμα.

Την ίδια ώρα, η Ισπανία νικούσε 3-1 το Κόσοβο. Ο Ντάνι Όλμο άνοιξε το σκορ στο 34΄ για τους «ταύρους» του Λουίς Ενρίκε και δύο λεπτά αργότερα ο Φεράν Τόρες έκανε το 2-0! Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 70΄ με εκπληκτικό γκολ του Χαλίμι (σκόραρε σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου και σε κενή εστία μετά από… περίπατο του Ουνάι Σιμόν έξω από την περιοχή του), αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Ζεράρ Μορένο έγραψε το τελικό 3-1.

Παρασκήνια

Θέματα